2821
2789
عنوان

#سرباز هستم

315 بازدید | 33 پست

سلام 

وقتتون بخیر 

۵۰۰ روزه در بدترین شرایط دارم خدمت میکنم .

از نامزدم ۱۰۰۰ کیلومتر دورم و نمیتونم ببینمش .

و ۶۴ روز دیگه خدمتم تمام میشه .

میتونم خواهش کنم برام دعا کنید بتونم این مدت هم سپری کنم فکر فرار میزنه به  سرم و واقعا خسته شدم 

روحیه ادامه دادن ندارم .

خیلی به دعاهای شما خواهر ها و برادر های عزیزم نیاز دارم 💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این همه صبر کردی برای همین دو ماه  میخوای فرار کنی 

منم توی خاش منطقه محروم بود ،۱۵۰۰ کیلومتر از خونه دور بودم ،میرفتم هر ۱۰۰ روز یک بار برمی گشتم، سخت بود ،الان نگاه میکنم خیلی زود رد شد ،ولی بعضی دوستام فرار کردن پشیمونن

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

سربازی سخته و دوری و بی پولی و فشار همراهش هست ولی روزهای خوب هم میرسه دیگه چیزی نمونده ‌همش دو ماهه . برانید خدا سلامت بر میگردیم ب آغوش خانواده . فقط  عقد کردید؟ 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
این همه صبر کردی برای همین دو ماه  میخوای فرار کنی  منم توی خاش منطقه محروم بود ،۱۵۰۰ ...

داداش دیگه روحیه برا ادامه دادن ندارم . از پست و بی خوابی خسته شدم 

خداکمکت کنه تحمل میکنی چیزی نیس واقعااماتوسخت ترین شرایطم فکرفرارنباش فامیل خودمون اینکاروکردالان فق کارش شده پشیمونی 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

سربازی سخته و دوری و بی پولی و فشار همراهش هست ولی روزهای خوب هم میرسه دیگه چیزی نمونده ‌همش دو ...

شرط عقد داشتن کار و کارت پایان خدمت بوده 

هنوز عقد نکردیم