2821
2789
عنوان

زخم روده

3892 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من روده هام زخم شده و خیلی بی اشتهام اصلا گرسنم نمیشه و یبوست دارم اگر بیماری خاموش بشه این بی اشتهایی هم میره؟ یعنی اشتهام بعد درمان برمیگرده؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه روده تحریک پذیر به یبوست یک ماهه و بی اشتهایی ربطی نداره؟ 

چرا ربطی نداره 

یبوست و اسهال متناوب جز روده تحریک پذیره 

و اینکه یبوست خودش بی اشتهایی و تهوع داره 

زیر نظر متخصص باش

شما حتما باید اندوسکوپی و کولونوسکوپی انجام بدین تا متوجه بشین مشکل از روده بزرگ یا کوچک و مشکلرمشخص بشه عزیزم پشت گوش ننداز ما الان گرفتار همینیم که مادرم به دکتر درست مراجعه نکرد 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
شما حتما باید اندوسکوپی و کولونوسکوپی انجام بدین تا متوجه بشین مشکل از روده بزرگ یا کوچک و مشکلرمشخص ...

آندوسکوپی پارسال کردم زخم اثنی عشر و معده داشتم قرص خوردم خوب شدم نمیدونم چرا دوباره تو این دوماه اینجوری شدم کولونوسکوپی رو انجام میدم ولی آخه به سن من چرا این مشکلا باید پیش بیاد بخدا خسته شدم

آندوسکوپی پارسال کردم زخم اثنی عشر و معده داشتم قرص خوردم خوب شدم نمیدونم چرا دوباره تو این دوماه ای ...

عزیز من بیماری ربطی به سن نداره همراه با مادر من یه خانم دکتر کلونوسکوپی کرد اون خیییلی جوون بود و کلا درگیر و متاسفانه سرطان روده بزرگ بنده خدا رو گرفته بود و دکتر قطعی بهش جواب داد ،واقعا دردناک این اتفاقات ،عزیزم پیگیر باش با رعایت تغذیه بهتر میشی ،پدر من حدود ۲۰ سال پیش معده درد شدید داشت همیشه خلاصه با اندوسکوپی متوجه شدیم زخم معده شدید داره و معده سیاه شده و دکتر گفت باید جراحی بشه بابام بدون اینکه به ما بگه وقت میگیره و دقیقا شبی که قرار بود فرداش بستری بشه مادرم سکته کرد و راهی بیمارستان شد و پدرم عمل کنسل کرد تا اینکه یه بنده خدایی بهش گفت عسل درمانی کن ،پدرم امتحان کرد گفت من که باید جراحی کنم پس تست میکنم ،پدرم عسل طبیعی اون زمان میلیونی میخرید و مرتب میخورد حتی موقع خواب یه کاسه بالا سرش بود تا صبح میخورد  ،بخدا کامل درمان شد و مجدد اندوسکوپس کرد دکتر تعجب کرد بعد چندین ماه کامل درمان شد ،۲ ماه قبل مجدد کلا چک شد اندوسکوپی کاملا سالم بود ،عزیزم پس تغذیه رعایت کن انشالا خوب میشی به حق خانم فاطمه زهرا خدا به همه تن سالم بده بالاترین نعمت

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز