2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی خوشمزه میشه؟خورش و آش یا برنج؟ میشه چیزی سرخ کرد نچسبه؟ سفیدی قابلمه زود سیاه میشه؟

خورشت ها خوب جا میفته ،برنج هم خوب میشه ،فقط بعد هر چند بار سیاه میشه باید بدی سفید کنن ،برا سرخ کردنی من زیاد استفاده نکردم .جات خالی ظهر تو قابلمه مسی آبگوشت داشتیم 😊

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
مزه آهن میده؟

نه بار اول توش شیربجوشون دیگه مزه نمیده همون شیرو ماست مایه بزن ببین چه ماستی میشه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
خورشت ها خوب جا میفته ،برنج هم خوب میشه ،فقط بعد هر چند بار سیاه میشه باید بدی سفید کنن ،برا سرخ کرد ...

میگن داخلش سیاه بشه اشکال نداره ولی بریزه و رنگ مس درونش پیدا بشه خطرناک

همون شیر بجوشونم کافی تا مزه خاص نگیره غذا؟

آره همون کافیه .

سیاهشدنش هر چهار پنج ماه  اتفاق میفته و درضمن توش اضافی  غذا نزار بمونه 

آره همون کافیه . سیاهشدنش هر چهار پنج ماه  اتفاق میفته و درضمن توش اضافی  غذا نزار بمونه& ...

سیاه شدن قلع طبیعی و اشکال نداره.

یعنی تا غذا تا داغ خالی کنم یا مثلا غذا از حرارت افتاده با قابلمه مس بذارم یخچال؟

سیاه شدن قلع طبیعی و اشکال نداره. یعنی تا غذا تا داغ خالی کنم یا مثلا غذا از حرارت افتاده با قابلمه ...

آره غذارو برا یخچال از تو ظرف مسی خالی کنید 🎀