2777
2789
عنوان

رفتن به قهر

333 بازدید | 24 پست

بچه ها من شهر دور ازدواج کردم و یه بچه دارم ۴ ساله ازدواج کردم و این مشگلو چهار ساله دارم تاپیکامم کلا راجب اینه 

مادرشوهرم هر سال بهار میره شهرستان اونجا خونه دارن و تا پاییز میمونه 

تو این مدت وقتی بیاد تهران کلا نمیرن خونشون میاد میمونه خونه ی ما 

یه برادرشوهر مجردم دارم که تو اون خونه میمونه 

بارها دعوا کردیم با شوهرم بارها حتی پیش مادرشوهرم دعوا کردیم بهش گفتم من راحت نیستم برید بمونید خونه ی خودتون ولی شاید اونبار رفته ولی باز سری بعد اومده 

اصلا وقتی میاد منو حساب نمیکنه لباساشو میزاره تو کمدمون واسه خودش یدفعه میبنم تو حمومه میبینم لباسشویی رو روشن کرده 

هیچ کاری ام نمیکنه 

غذا ام نزازم واسش مهم نیست 

بخدا مریضم کرده همش استرس دارم

شوهرمم هیچ وقت چیزی نگفته از برادرمجردش و باباش بشدت میترسه 

الان دوهفتس خونه ماست 

یه هفته پدرشوهرم بود الان اون رفته این مونده 

نه کم محلی روش اثر داره نه هیچی 

میخام برم قهر خونه بابام 

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍

مادرم از اول گفت یه هفته میمونن میرن عیبی نداره طوری شده هر ماه میان هفته ای میمون

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍

حالم از خودم بهم میخوره که انقد بی زبونم که حسابم نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم .یعنی پاییز تا بهار که دوباره برن شهرستان پیش شما می مونه ؟

پارسال پاییرز با کلی دعوا رفت خونش امسال میگه من زمستونم میخام بمونم دهات

وقتی مادر شوهرت هست بچه را پیش او بذار خودت برو پیاده روی یا  کلاس هنری  از این فرصت  ...

من اصلا ارامش ندارم 

فقط خود خوری میکنم

قهر نکن جارو براش بازمیکنی باید فکر اساسی کرد

اخه چیکار کنم 

بهش میگم برو خونتون میگه اینجا خونمه خیلی پروعه

پارسال پاییرز با کلی دعوا رفت خونش امسال میگه من زمستونم میخام بمونم دهات

وقتی خونه داره و نمیره میخواد حرص شما رو دربیاره . وگرنه که همون اول میگفتی برو می‌رفت معلومه میخواد اذیت کنه ببین قهر بری خونه بابات جا برایمادرشوهرت باز می کنی که شوهرت رو تحریک کنه و باعث جداییتون بشه . به نظرم تو خونه یک مدت با شوهرت هم سرسنگین و قهر باش .

لباس های مادرشوهرت رو هر موقع میذاره کمد محترمانه دربیار بذار رو مبل بگو می‌خوام وسایل دیگه ام رو داخل کمد بذارم . می‌ره حموم آبگرمکن رو خاموش کن یخ بزنه بگو نه نمی‌دونم چرا خاموش شده .

من اصلا ارامش ندارم  فقط خود خوری میکنم

دور از جونت  چرا خود خوری ببین چه کاری خوب بلده ازش یاد بگیر مثلا   بهش بگو مامان جون  قورمه سبزی خوشمزه است  میشه درست کنی من هم یاد بگیرم   از این فرصت  استفاده کن

بچه بذار پیشش برو خرید برو مهمانی یا  سبزی بگیر ازش کمک بگیر برای پاک کردن خرد کردن

در رب پختن کمکت کنه

کاموا بهش بده  بلوز برات ببافه  

بخشندگی نشانه خردمندی است🌹

اول اینکه هروقت اومد خیلی قاطع درو بازنکن

چندروز هیچی درست نکن و فقط برا خودتو بچت غذا درسکن

با شوهرتم اصلا حرف نزن فقط لیست خریداتو بده بهش

البته قبل اینکارا اول لیست خریدو بده که همچی تو خونه داشته باشی که لج کرد نخرید بدونی داری تو خونه 

لباساشو خواست بزاره تو کمد دربیار بزار رو ساکش بگو کمد برای اهل خونست 

شمام لباساتو ببر خونه خودتون بزار

پرو باش مهمون ۳روز ی هفته نکه هرروز اونجا باشه درصورتی که خونه داره

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️