2777
2789
عنوان

نمی‌دونم دقیقاً

89 بازدید | 7 پست

چیکار کنم

6 ساله با مردی اذدواج کردم که هیچ نوع علاقه ای بهش نداشتم ولی خب بهش عادت کردم این عادت کردن اینجوری شد که اگر نباشه حالم بد باشه وقتی قهریم نگرانش باشم با اینک دوسش نداشتم هر چقدرم تلاش کردم عاشقش شم نشد که نشد برام شد مثل پدر مادرم اونو مقصر می‌دونستم 

با اینک هیچی کم ندارد 

پیش تراپیست های مختلفی هم رفتم ولی بازم 

الان اکثر زندگیمون دعواس تا چند وقت پیش که گفت دیگ خسته شده وووو 

بعد گفت می ره برا اقدام طلاق 

از اون روز هیچ کاری نکرده ولی من حالم بده عصبیم نمی‌دونم چرا منک آرزوم بود ازش جدا شم الان اینجوری شدم 

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

منم با یکی اشنا شدم همینجوری بودیم با هم.خوبه ک باهاش ازدواج نکردم با اینکه عالی بود از همه لحاظ.من لیاقت اونو میدونستم با کسی ازدواج کنه که اون هم عاشقش باشه.

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با یکی اشنا شدم همینجوری بودیم با هم.خوبه ک باهاش ازدواج نکردم با اینکه عالی بود از همه لحاظ.من ...

منم اینو میخواستم ولی با اجبار پدر مادرم و سمج بودن خودش باعث شد اذدواج کنیم

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

منم اینو میخواستم ولی با اجبار پدر مادرم و سمج بودن خودش باعث شد اذدواج کنیم

منم نزدیک بود همینجوری بشه خانوادم به شدت راضی بودن و از پسره خوششون میومد و پسره ام بدون خبر من به خانواده ش گفته بود نزدیک بود این شکلی بشه.ولی گاهی پیشمونم میگم خیلی عاشقم بود باید باهاش ازدواج میکردم🚶‍♀️

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
منم نزدیک بود همینجوری بشه خانوادم به شدت راضی بودن و از پسره خوششون میومد و پسره ام بدون خبر من به ...

پشیمون نباش تو بهترین کار رو کردی

پشیمون نباش تو بهترین کار رو کردی

چی بگم.اون موقع خودم گفتم بهترین تصمیمو گرفتم.ولی الان گاهی تردید میاد سراغم.