اتفاقی برای اون نیافتاده .من تو تاپیکش دعا کردم برای یکی از دوستام .دالان جواب گرفتم با دعای نی نی سایتیا گلم
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
اتفاقی برای اون نیافتاده .من تو تاپیکش دعا کردم برای یکی از دوستام .دالان جواب گرفتم با دعای نی نی س ...
عزیزم تاپیکتون قفل بود من ۱ دونه حمد خوندم براتون راستش ۴۰ تا حال نداشتم😂 شما برام ۱ صلوات بفرستین لطفا ممنونم عزیزم
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
عزیزم تاپیکتون قفل بود من ۱ دونه حمد خوندم براتون راستش ۴۰ تا حال نداشتم😂 شما برام ۱ صلوات بفرستین ...
گل من ممنونم گفتم هرکس یه دونه. ..ایشاله شمام مشکلتون تا بشه وبه خواسته هاتون برسید