2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن ۶ماهه

116 بازدید | 12 پست

سلام ۶ماهه تلاش میکنم ازپوشک بگیرم دریغ از یه ذره همکاری خسته شذم افسرذه شدم دیوانه شدم  اصلن نمیگه شاید کلن ده بارگفته باقی موارد کلن خودشو خیس میکنه شماره دو که هیچ اصلنن.چه دکتری باید ببرم چکاربایدبکنم .هرکارییییی بگی محبت غصه داستان برچسب   فایده نداشته

نگاه هریکساعت یا دوساعتی یبار بهش بگو دستشویی داره یا نه

بهرحال خودت داری میگی بچه 

شما بهش بگو ک خودش عادت کنه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دو سال و نیم یعنی شروع کردین؟ دختر منم خیلی طول کشید بگم یه سال، دروغ نگفتم. من تمام کف اپارتما ...

اخ اخ چرااینجورین من کسی ندیدم مثل بچه خودم همه چی میفهمه جزاین مورد کلی باهوش وزرنگ ولی یه دستشویی رفتن نمیتونه

اخ اخ چرااینجورین من کسی ندیدم مثل بچه خودم همه چی میفهمه جزاین مورد کلی باهوش وزرنگ ولی یه دستشویی ...

ما یه بار فرش راهرو جلو اتاق خواب و دستشویی رو شسته بودیم و تازه باز کردیم، دوید که بره دستشویی، قطره قطره کل راه ریخت، دیده میشد رو فرش.

دوباره لوله کردیم و شستیم ، فقط یه دقیقه بود انداختیم.

زیاد سر به سرش نزار.

یه دفعه فرشاتم میشوری، تحمل کن.

ولی پوشک نبند دوباره. 

من خودم تو سجاده بزرگ نماز میخوندم دیگه، از ته اتاق خواب فرشها رو شستم تا پادری جلو در. کل خونه

ما یه بار فرش راهرو جلو اتاق خواب و دستشویی رو شسته بودیم و تازه باز کردیم، دوید که بره دستشویی، قطر ...

ازلحاظ نظافت صبورم ولی عصبی میشم چرا نمیگه اخه بچه شما چحوری یاد گرفت آخر

ازلحاظ نظافت صبورم ولی عصبی میشم چرا نمیگه اخه بچه شما چحوری یاد گرفت آخر

تقریبا یه سال طول کشید، به مرور، فاصله خرابکاریاش کمتر شد.

ولی راستشو بخوای در مورد دستشویی بزرگ تا بره پیش دبستانی داستان داشتم، تنبلی میکرد دیر میرفت، و یه کم شو  رتش لک میشد، روزی یه ۵، ۶ تا میشستم.

اونم دقت کردم، بسته به تغذیه شه، رعایت کنیم، کنترل میکنه، مثلا آجیل و مخصوصا پسته اذیتش میکرد.

ببین دختر جاریم تا دوازده ، سیزده سالگی شب ادراری داشت، خداروشکر خوب شد.

واقعا به این نتیجه رسیدم دیگه حرص نخورم و خودمو و بچه رو اذیت نکنم.

من نسبت به نجس و ... خیلیم وسواسم، ولی دیگه سعی کردم خودمو کنترل کنم