2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین...

60 بازدید | 5 پست

راه دور ازدواج کردم و چندماه پیش زایمان کردم بعد آب دهمم رفتم خونه مادرم تا ۲۰ روز اونجا بودم تواین مدت یه بار بچمو بردم خونه مادرشوهرم و یه بارم که همسرم اومده بود سربزنه بهم ناهار دعوت کرد رفتیم،اصلا نیومد دیدنم باهمسرم بحثش شد و بعدش من بچه رو ختنه نکردم یه زنگ نزد حال بپرسه حالا عقد برادرشوهرمه صب زنگ زده دعوت کرده بنظرتون برم یا نه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

برو اونا مسئولیتی در قبال شما ندارن دعوتی ها رو برو بدون دعوت هر وقت دلت خواس برو به همون اندازه که میان بهت سر میزنن شماهم برو خونشون

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو اونا مسئولیتی در قبال شما ندارن دعوتی ها رو برو بدون دعوت هر وقت دلت خواس برو به همون اندازه که ...

زنیکه بیشعور سر نزد بهم ببینه بعد زایمان مرده ام زنده ام‌‌‌ زورم میاد برم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
دیر برو زود بیا بهرحال برادر شوهرته

منم نظرم همینه ولی دوس داشتم اصلا نرم مثل خودشون بی تفاوت باشم زشته نرم؟

منم نظرم همینه ولی دوس داشتم اصلا نرم مثل خودشون بی تفاوت باشم زشته نرم؟

اینکه بخوای خودت رو بندازی توی یه درگیری جدید اصلا خوب نیست، میشه هی اره بده تیشه بگیر

با یه آرایش مناسب و لباس خوب طوری هم رفتار کن که اصلا برات مهم نبوده که نیومدن

تا اینکه بخوای ناراحتی نشون بدی طرف بگه خب تیرم به هدف خورده و فهمیده بهش اهمیت نمیدم

در ضمن اینها برادر هستند و نباید چیزی پیش بیاد که از هم دلگیر و دور بشن

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم