2777
2789
عنوان

اسم

208 بازدید | 14 پست

دوستا چجوری میشه اسم کاربری عوض کرد؟

من گزینه ای براش نمیبینم؟

دلم‌میخواد اسم کاربریمو عوض کنم 🥺🥺

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشه 

وای چرا !

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!
تا ۴۸ ساعت عضویت و تعداد پست کم میتونی ب نی نی یار بگی ولی الان نمیتونی

گناه دارم خب 🥺🥺🥺

اگ میشد این چرت و پرتی ک الکی نوشتم رو عوض کرده بودم تا الان😐😂😂

وای از دست شماها 😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز