2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گرانیتی نگداریش سخته من میخاستم بگیرم خیلی پرس دجوکردم مثلامیگفتن آبجوش نبایدداخلش بریزی 

من که ابجوشم میریزم هیچیش نشده

منم پرس وجوکردم به منم میگفتن این مشکلات ولی واقعا ازاستیل بهتره 

من گرانیتی سفید دارم 

روزی چندبار میگم خدایا مرگ از دست این سینک 

همش لک میشه

غذات زرد چوبه داشته باشه فوری زرد میشه

تفاله چای تو آبکش بریزید درجا سیاه میشه

هر هفته بدون استثنا دوبار باید کلر بریزم تا سفید بشه فرداش دوباره روز ازنو

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

راستش مامان منکه دو سال پیش استیل البرز مثلا از اون خوبا و گروناش خریدن...توش چند جا زنگ زده....گفتم بگم بهت.واقعا تعجب کردم. حالا یا اصلی و تقلبی داره و یا جنسش بده...جلوش برجسته حک شده استیل البرز...یکی از دوستای  من سینک سرامیکی خوشگلی داره...ولی لبه اش یک تکه شکسته...حالا نمدونم چجوری

چرا توکار پشیمون شدی ؟

تو کار دورش چسب میزنن که آب داخل نره و بنظرم نمای جالبی نداشت مهمتر از همه کم کم آب به سطح زیرینش میرفت و الان یکم باد داره و این خیلی بده

باید مرتب دورش دستمال بکشی و این خسته کننده ست

گفتم یکم دیگه که از ریخت افتاد کلا اینم روکار بزنیم راحت شیم

شیک هست ولی زن خونه اذیت میشه   منکه پیشنهاد نمیونم به کسی بازم سلیقه ایه و بستگی به خودت دار ...

مارک اخوان توکار سفارش دادم توکل بر خدا ببینیم چی میشه دیگه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
ببخشید روکار یعنی چی؟؟؟ سینک رو داخل کابینت روی سطحش جا میزنن دیگه...روکار چجوریه؟؟؟

توکار پایین تر از صفحه کابینت میوفته روکار هم سطح با کابینت 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون