2777
2789
عنوان

مامانم دیروز گفت...

183 بازدید | 4 پست

دیروز مامانم بیرون بود وقتی برگشت گفت سوار ون شده بودم جلوم یه پسربچه ی ۱۴،۱۵ ساله نشسته بود و گوشی دستش بود یهو یه موتوری اومد مثل آب خوردن دستشو آورد بالا گوشیه بچه رو قاپید🤕پسره هم بی زبون و مظلوم زبونش بند اومد😔بعد مامانم بهش گفته بود چی شد پسرم بچه هه با مظلومیت گفته بود داشتم به مامانم پیام میدادم بیاد دنبالم و بعدش پیاده شد از ون☹راننده به مامانم گفت این که چیزی نیست بعضی وقتا خلوته کسی نیست میان با چاقو آدم تیکه تیکه میکنن بعد کیفو و گوشی و پول آدمو میبرن.این تاپیکو زدم که بگم به هیچ عنوان تو خیابون گوشی دست نگیرید خودمم مامانم اینو تعریف کرد جرعت ندارم از خونه برم بیرون تنهایی با گوشی و پول.حواستون به خودتون و بچه هاتون باشه خیلی نا امنه

قوی تر از دیروز💙🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تگزاسه مگه😑 گوشی رو قبول دارم که میزنن ولی دیگه کشتن تو روز روشن☹️😑🤦

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....