2777
2789
عنوان

لاک مده هنوز؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5267 بازدید | 79 پست
لاکی که دوست داری بزن تاره اینجوری ناخون هات سالم تره یه بار کاشت کردم ناخون خودم از بیخ کنده شد چه ...

من ک کلا کاشت نمیکنم اما خیلی از دوستام کاشت میکنن یاحالد ناخن کارن و اینا همیشه کاشت دارن ی موقع ریموو میکنن سالمه ناخناشون کامل...

ب ناخن کار و نوع موادم هست خب

اگر کسی میخواد کاشت کنه یا شما اگر خواستید حتما جای خوب کاشت بزنید...❤

ی سری ناخنکارا هرچقدرم تجربه داشته باشن بازم ناخنو نابود میکنن واقعا

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
فرهنگ ها  و مد توی کشورهای مختلف فرق میکنه نمیشه مقایسه کنی والا عروس دیوید بکهام زن بروکلین رو ...

اونها مدل هستن و قاعدتا شغلشون همینه ترویج جراحی های زیبایی غیرمعمول و غیرضروری 

تحمیل مد به جوامع و تجارت های کلان...

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلبریتی هاشونم اگه دقت کنی اکثرا ناخن های کوتاه و مرتب دارن و ارایش های لایت و شیک. مخصوصا عکس هایی ...

دقیقا همینطوره عزیزم

ما همیشه به مدل ها نگاه میکنیم 

مدل ها برای تزریق مد به جوامع تربیت شدن تا صاحبان کمپانی ها و برند ها سودهای میلیارد دلاری به جیب بزنن

کاش یه نمونه از مردم عادی رو در نظر بگیریم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
چرا؟ من ناخونام خوبه یعنی مشکلی نداره و خب خیلی بهش رسیدگی میکنم وقتی لاک میزنم خوب میشه یعنی ناخن ...

میشه عکس ناخوناتو بفرستی

کاشت ناخن گرونه 

همون لاک بخری تا چندماه داریش و به صرفه تره

کاشت چون ناخنا سریع بلند میشن هی هررماه باید بری ترمیمشون کنی و کلی هزینه داره پس همون لاک ساده بهتره

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

خود خارجیا   هنوز لاک میزنن ن کاشت  بعد  اینجا مد نیس  چه همه لاکچری شدن ...

منم همینو گفتم دقیقا

تاره همون لاکم نمیزنن خیلیاشون

من ک کلا کاشت نمیکنم اما خیلی از دوستام کاشت میکنن یاحالد ناخن کارن و اینا همیشه کاشت دارن ی موقع ری ...

واقعا اینجوریه ناخون رو از بین میبره فقط ظاهرش قشنگه اون زیر هزاران میکروب و مریضی جمع میشن 

وا!!! به خدا فقط تو ایرانه که هرچی همه جات فیک باشه باکلاس تر به حساب میاد. وگرنه کشورهای پیشرفته رو ...

دقیقا درستدگفتی کاملا باهات موافقم من ورزش میکنم همین دوستم میگه عمل کن با اینکه چاق نیستم وزنم ۵۲ و قدم ۱۶۹ هست

آرایش نمیکنم میگه چرا آرایش نمیکنی درصورتیکه چون کم آرایش میکنم پوستم کاملا صافه 

نمیدونم مد چی به سر جامعمون آورده که آرایش نکردن یه آدم برامون عجیبه

اونها مدل هستن و قاعدتا شغلشون همینه ترویج جراحی های زیبایی غیرمعمول و غیرضروری  تحمیل مد به ج ...

مافیای لوازم آرایشی البته هزینه کردن و رسیدگی به پوست  اندام اینا واقعا لازمه هم سلامتیه هم زیبایی سادگی همیشه مده وزیباست 

دقیقا درستدگفتی کاملا باهات موافقم من ورزش میکنم همین دوستم میگه عمل کن با اینکه چاق نیستم وزنم ۵۲ و ...

دوستتون خیلی به روز نیست فکر کنم یه سری به صفحات مد و اینا بزنه میدونه که همه نچرال پسند شدن 

اولا اینکه درسته خیلیا ناخناشون کاشته ولی دلیل نمیشه کسی ک کاشت نداشته باشه نتونه گاهی از لاک زدن لذ ...

من مشکلم اینه که کاری به مد ندارم زیاد

سادگی همیشه مده عزیزم

همیشه و همه جا

مافیای لوازم آرایشی البته هزینه کردن و رسیدگی به پوست  اندام اینا واقعا لازمه هم سلامتیه هم زیب ...

دقیقا

رسیدگی به پوست و سلامتی مهمه 

چیزی بر خلاف آرایش و جراحی های زیبایی

همین اسلیو معده کلی عوارض داره که بلاگرا همشون انجام دادن

دوستتون خیلی به روز نیست فکر کنم یه سری به صفحات مد و اینا بزنه میدونه که همه نچرال پسند شدن 

دیگه کسی که الگوش بلاگرا باشن حال و روزش بهتر از این نمیشه

عزیزم دوستت حالا یه چیزی گفته شما به بزرگی خودت ببخش کیت میدلتون نباید از قوانین خاندادن سلطنتی تخط ...

بله عزیز من خیلی دنبالشون نمیکنم

اما گاهی دیدم که لباس باز پوشیده 

موهاشم همیشه باز نمیذاره

اولا اینکه درسته خیلیا ناخناشون کاشته ولی دلیل نمیشه کسی ک کاشت نداشته باشه نتونه گاهی از لاک زدن لذ ...

تو اون کشورایی که میگی عزیزم

چیزی بنام مد وجود نداره

نه در پوشش بلکه در کل زندگیشون

مثل ما هرسال یه دست مبل عوض نمیکنن چون در قید و بند مد نیستن

یه لباسو بعد یبار پوشیدن پرت نمیکنن گوشه کمد اینا همش برای اینه که مد غلبه نکرده

مد تو کشورایی مثل کشور ما فقط وجود داره