2777
2789
عنوان

دو فرزندی

354 بازدید | 23 پست

تازه زایمان کردم یه دختر3سالو نیمه دارم. نی نیم همش میخواد تو بغلم باشه 12 روزه به دنیا اومده. درست نمیتونم به دخترم برسم تمام وقتم شده واسه نی نی، تا میزارمش تو گهواره جیغ میزنه گریه میکنه مجبورم دوباره بغلش کنم، عذاب وجدان گرفتم اصلا نمیتونم وقتمو با دخترم بگذرونم، قبل از زایمانم تمام وقت با دخترم بودم بازی میکردیم پارک میرفتیم بازار میرفتیم اما الان بیچاره دخترم 12 روزه که خیلی کم تونستم باهاش بازی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد سخت😢😢😢 افرین بهت که حواست به دخترت هست سعی کن نی نی خوابیدنی براش وقت بزاری خدا قوت بهت می ...

آخه همش تو بغلمه به سختی از بغلم جدا میشه.یک ساعتی هم ک میخوابع تو گهواره مجبورم برم تو آشپزخونه...

ممنون عزیزدلم فدات  

الهی عزیزم شوهرت دخترت رو ببره پارک

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
شوهرم شب کاره ، صبح ک میاد خونه دیگه نا نداره. میره بیرون خرید میکنه میاد میخوابه تا بعد از ظهر

خب خوابشو کمتر کنه گناه داره دخترت 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
خب خوابشو کمتر کنه گناه داره دخترت  

ساعت5بعد از ظهر میره سرکار ساعت7میاد خونه.مثلا امروز تا اومده صبحانه خورده رفنه خرید کرده اومده ساعت12 خوابیده. حالا امروز قراره بریم پارک

ساعت5بعد از ظهر میره سرکار ساعت7میاد خونه.مثلا امروز تا اومده صبحانه خورده رفنه خرید کرده اومده ساعت ...

حق داری اونم حق داره خستس 

اره برنامه بریز در حد خرید کوتاهم ک میره دخترت ببره

سعی کن ازش کمک بگیری..مثلا بگو برو پوشک نینی روبیار...یابیا باهم لباسش رو عوض کنیم ..تو کارها مشارکتش بدی هم ذوق میکنه هم توجه شما رو میبیته وحسودی نمیکنه...سعی کن وقتی نینی بغلت هست صداش بزنی بگی چقد دلم برات تنگ شده بیا بغلم یه بغل دودقیقه ی وبوس اینا ..این کار رو خیلی تکرار کن..هر وقت برا نی نی وسیله میگیری ازش نظر بخواه که رنگش رو انتخاب کنه وبرا خودش هم حتما یه چیز کوچولو بگیر..من اینا رو انجام دادم اصلا دختر بزرگم یه کوچولو حس حسادت نداره به آبجیش

فاصله دخترهای من هم سه سال ونیم هستش الان بزرگه ۶ وکوچیکه دونیم هستش باهم دیگه عشق میکنن ..طوری که الان بزرگه کلاس اوله کوچیکه صبح بیدار میشه میبینه نیستش براش گریه میکنه

حق داری اونم حق داره خستس  اره برنامه بریز در حد خرید کوتاهم ک میره دخترت ببره

اره اتفاقا دخترمو میبره همراه کلی خرید هم واسش میکنه اما خودم سختمه ک نمیتونم باهاش بازی کنم

یه وقتهای هم که نی نی خوابه بزارش پیش شوهرت وبه دخترت بگو میخوای باهم بریم بیرون یه مغازه میتونی ببریش براش خوراکی بگیری یا اگه پارک نزدیک هستش یه پارک ببر  یه کم بازی کنه..حال خودت هم عوض میشه