بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این خیلی خاستگار داره میگه من فقط شهر بالا دوست دارم بهش میگم بشین تا بیان 😅😅آخه لامصب خوشگله خیلی حتی اونسری از تهران داشت برادر دوستش بود گفت سنش زیاده پسره ۲۷سالش بود
ببین تو دل منو شکستی! چون اصلا برات مهم نبودم
ولی شک نکن....
کار ماشو سر کسی پس میدی...
که خیلی برات مهمه....
خونه داره ماشین داره شغل خوب بابای پولدار خودشم اینقد مهربونو آقاست که حد نداره.... نمیدونم چرا هرجا میریم نمیشه طفلکی خودش دیگه اعتمادبنفسشو از دست داده الانم چند روزه گیر داده میخوام از ایران برم واسه چی بمونم اینجا....
🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘