2777
2789
عنوان

ازدواج

215 بازدید | 26 پست

چطور میشه ی شخص خوب برای ازدواج پیدا کرد؟ 

تو اجتماع هستم، باشگاه میرم، کلاسای مختلف میرم! 

ظاهر خوبی دارم، اخلاقمم خوبه 

سایتای همسریابی اسم نوشتم، ب درد نمیخوره، کلا درب داغونا اونجان، یا سن بالا ها 

27سالمه خسته شدم از تنهایی

وااای من برادرشوهرم ۲۳سالشه موقعیتش عالیه عالییییییی.... 

میگه زن میخوام هرچی میگردیم نیست که نیست دیگه خسته شدیم بخدا

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای من برادرشوهرم ۲۳سالشه موقعیتش عالیه عالییییییی....  میگه زن میخوام هرچی میگردیم نیست که ...

بیا خواهر منو بگیر از هر نظر عالیه طراحی دوخت میخونه ۱۹سالشه 😅

ببین تو دل منو شکستی! چون اصلا برات مهم نبودم ولی شک نکن.... کار ماشو سر کسی پس میدی... که خیلی برات مهمه....
بیا خواهر منو بگیر از هر نظر عالیه طراحی دوخت میخونه ۱۹سالشه 😅

کجایی هستین

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مگه ادم بخاطر تنهایی ازدواج میکنه؟ بعدم من که ۳۴سالمه تازه قراره ازدواج کنم چه عجله ایه... شوخیه مگه ...

شوخی نیست، واقعا احتیاج دارم بهش، تنها نیستم، فقط تنهایی نیس

اندیمشک تو کجایی

کرج خیلی دوریم

کرج خیلی دوریم

این خیلی خاستگار داره میگه من فقط شهر بالا دوست دارم بهش میگم بشین تا بیان 😅😅آخه لامصب خوشگله خیلی حتی اونسری از تهران داشت برادر دوستش بود گفت سنش زیاده پسره ۲۷سالش بود

ببین تو دل منو شکستی! چون اصلا برات مهم نبودم ولی شک نکن.... کار ماشو سر کسی پس میدی... که خیلی برات مهمه....
اندیمشک تو کجایی

خونه داره ماشین داره شغل خوب بابای پولدار خودشم اینقد مهربونو آقاست که حد نداره.... نمیدونم چرا هرجا میریم نمیشه طفلکی خودش دیگه اعتمادبنفسشو از دست داده الانم چند روزه گیر داده میخوام از ایران برم واسه چی بمونم اینجا....‌