2777
2789
عنوان

حافظه شوهرم 😤😤

205 بازدید | 15 پست

دیشب همراه خریداش قرار بود خیارشور وتخم مرغم بخره 

رسید خونه پلاستیکا رو گشت گفت عههه نمیدوونم خریدم یا نخریدم و تومسیر چندتا نان باگت به دوستش داده زنگ زده ب دوستش گف توپلاستیکی ک بهت دادم تخم مرغ وخیارشور نمونده دوستشم گفت نه

بعد شوهرم گفت اصلا فکرکنم نخریدم ویادم رفته بود

گفتم پس اگ نخریدی چطور توپلاستیکا دنبالش میگشتی میگفت فراموش کردم فک کردم خریدم 

ازسرکارم خسته برگشته بود

واین جریان شوهرم ومنی که همیشه شکاک و بدبینم🤔😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی واقعا پیش میاد ادم تااین حد ندونه خریده باشه یانه؟

البته خودشم مدتیه میگه حافظم خیلی ضعیف شده واینم من میبینم که روزی صدبار وسایلشو گم میکنه یا حالا یه وسیله ای از ماشین وداده بود تعمیر یادش نمیاد ک رفته تحویل گرفته یانه اینارو گفتم ک ببینید چقد وضع حافظش داغون شده ولی خب دیگه دراین حد ک ندونه تخم مرغ وخیارشورو خریده یانه؟😁😐

ادم اینقدر گیج اخه خب دو روز دیگه آلزایمر میگیره مکافات دارین اینم نوعی از آلزایمر هست بیخیال ازش ر ...

اره واقعا خودش ک اصلا بفکرخودش نیست

از طرفی من خیلی شکاکم وهزارتا فکر ب سرم میزنه ک چطور اینارو یادش نیست خریده یانه و اونم میدونه شکاکم هی میگه بابا بخدا فراموش کردم فکرکردم خریدم و بعدمن رفتم خریدم

یعنی واقعا پیش میاد ادم تااین حد ندونه خریده باشه یانه؟ البته خودشم مدتیه میگه حافظم خیلی ضعیف شده ...

عزیزم  حتما حتما دکتر مراجعه کنین اصن ازش ساده نگذری 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم  حتما حتما دکتر مراجعه کنین اصن ازش ساده نگذری

اخه منم خیلی شکاکم البته همسرمم بی تقصیر نبوده قبلا ازش موردی دیدم ولی الان ادم خوبی شده وچیزی ازش ندیدم اما سرکوچیکترین چیزی شک میکنم مثلا همین قضیه ومیگم یچیزی نکنه خریده واس کسی وفرستاده وخیارشور وتخم مرغااشتباهی رفته باشن😁ب خودم ک میام خندم میگیره ک اخه شوهرم باااین وضع داغون سرکاری کجا واین کارا کجا لباساش همه خاک و صورتش از خستگی سیاه و چشاش قرمز بودن

اخه منم خیلی شکاکم البته همسرمم بی تقصیر نبوده قبلا ازش موردی دیدم ولی الان ادم خوبی شده وچیزی ازش ن ...

ای بابا بنده منم این روزا رو گذروندم نمیشه فراموش کرد اما اینجوری خودتو اذیت میکنی اگه میخوای خیالت راحت شه حتما ببرش دکتر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای بابا بنده منم این روزا رو گذروندم نمیشه فراموش کرد اما اینجوری خودتو اذیت میکنی اگه میخوای خیالت ...

شماهم این روزارو گذروندی؟الان شوهرت خوب شده دیگ موردی ازش ندیدی؟

من شوهرم ک از گذشته هم الحمدالله بهتروبهترم شده اما همیشه ترس وشک باهامه

جددددی؟ خداروشکر ک من واکسن نزدم خودمم حافظم خیلی خوب نیست 

من خیلی باهوش و حواس جمع بودم ولی از وقتی سه دوز واکسن زدم واقعا فراموشی گرفتم بعصی وقتها اسم چیزها و وسایلی رو که خیل باهاش سرو کار دارم هم فراموش می کنم منمفکر می کنم به خاطر واکسنه و خیلی ناراحتم البته رفتم دکتر و دکتر گفت نه خاطر شلوغی فکر و مغزه که این روزها خیلی شایعه و لی من باور نکردم آخه من سرم خیلی سرم شلوغ نیست