2777
2789
عنوان

شما ویلای استخردار دارید؟

197 بازدید | 6 پست

دوستان ما یه باغ داریم سمت شهریار یه استخر کوچیک داره تقریبا اما با وجود سیستم تصفیه باز کثیف میشه این پوشش های پلاستیکی هم خریدیم جالب نبود، دوستم سقف متحرک برای استخر رو پیشنهاد داد، اینجا چند نمونه دیدم خوشم اومد اما هنوز تصمیم نگرفتم، شما شرکتی میشناسید معتبر باشه با قیمت مناسب؟ لطفا راهنمایی کنید

بله عزیزم ما ویلای استخر دار تو بهترین منطقه شمال داریم و گاهی خوم‌تنهایی با لندکروز م میرم اونجا تا حال و هوام عوض بشه البته شوهرم میگه با هواپیما برو ولی من تو جاده بیشتر حال میکنم ...

چیه 🤨یعنی من نمیتونم تو رویاهام زندگی کنم؟ 🤧 البته الان تو آپارتمان ۸۵ متری نشستم و دارم به بدهکاری هام فکر میکنم هعیییی خدا ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم ما ویلای استخر دار تو بهترین منطقه شمال داریم و گاهی خوم‌تنهایی با لندکروز م میرم اونجا تا ...

منو بگو ازینجا تا مهرگان نتونسم برم چون ماشین نداریم شوهر خاهرمم مسیرش نخورد ببرتم 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
بله عزیزم ما ویلای استخر دار تو بهترین منطقه شمال داریم و گاهی خوم‌تنهایی با لندکروز م میرم اونجا تا ...

باغ ما هم باغچه است 😂😂😂 ۲۰۶ هم دارم الان ۲۰۶ لاکچری هست دیگه خداروشکر 😂