2777
2789
عنوان

نابرده رنج ،گنج مُیَسر میشود 😁

107 بازدید | 4 پست

آدمی که به خاطر پول ناچیز‌ خودشو به رنج یا آزار میکشونه حریص هست .

آدم عاقل تلاش مناسب انجام میده تا به خودش آسیب نزنه ‌و از حرص ثروت خودش رو زجر نمیده .

رنج یا زجر کشیدن هیچ ربطی به تلاش کردن ندارد .

رنج کشیدن حتی با سختی هم فرق میکنه و نمادی و علائمی از حرص انسان هست

دوس دارم فقط خوب باشم .عاشق نشدم .دانشگاه نرفتم. تمام خوشی من فقط یک خواب بود 🙂 . واقعا دنیا ارزش نداره .[ تَلخیها هم خوشِ ، وقتی دل خوشِ . اخم ها چقد جذابِ ، نبودنت چقد جذابِ . باشی یا نباشی هستی تو در دلم ]😁

این برای زمان قدیم مصداق داشته...متاسفانه این روزها خیلی ها بدون هیچ تلاش و رنجی، از طریق پارتی، کلاه گذاشتن سر بقیه و ... به گنج میرسند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مجبور باشه چی؟ 

در به دست آوردن ثروت رنج لازم نیست . رنج شاید مسبب اون دیگران باشن

دوس دارم فقط خوب باشم .عاشق نشدم .دانشگاه نرفتم. تمام خوشی من فقط یک خواب بود 🙂 . واقعا دنیا ارزش نداره .[ تَلخیها هم خوشِ ، وقتی دل خوشِ . اخم ها چقد جذابِ ، نبودنت چقد جذابِ . باشی یا نباشی هستی تو در دلم ]😁
این برای زمان قدیم مصداق داشته...متاسفانه این روزها خیلی ها بدون هیچ تلاش و رنجی، از طریق پارتی، کلا ...

انسانی که حرص ثروت نداره نمیره با پارتی پول بدست بیاره 

2790
2778
2791
2779
2792