2777
2789

رفلاکس معده و درد معده مجبور شدم بعد اون پنتاپورازول مصرف کنم

ضعف جسمانی با وجود تغذیه خوب 

موهام نازک شده دیگه خوب نمیشه

از نظر روحی پر از استرس با کوچکترین حرکت بهم میریزم منی که خیلی آروم بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم الان اتفاقا تاپیگ بزنم راه حل بپرسم در این مورد.

من از کرونا ضعف بدنی مونده واسم.. طوریکه بدنم شدیدا ضعیف و بیحاله و سریع از هر کی بیماری داشته باشه میگیرم و در مواجهه با بیماری واگیر دار و غیرواگیردار کاملا انگار سیستم دفاعی هیچ کاره ای دارم ... از دیروز دوباره افتادم تو تخت چون هم خسته بودم به خاطر بدرقه یه مسافر، مهمون چند روزه از شهرای مختلف داشتیم و کل کارها با من و مادرم بود و هم یکیشون سرماخوردگی خفیف داشت خیلب خفیف بود فقط خودش میگفت که اره یه کوچولو گلودرد دارم حتی نزدیک هم نشدیم چون آقا بود ولی سریع ازش گرفتم! مریض هم که میشم ضعف بدنی دارم و اصلا نمیتونم زندگی عادیمو داشته باشم ... چیکار کنم بدنم قوی شه نمیدونم😭😭😭

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤
میخواستم الان اتفاقا تاپیگ بزنم راه حل بپرسم در این مورد. من از کرونا ضعف بدنی مونده واسم.. طوریکه ...

ژل رویال بخور

طبعت اصلاح کن وگرنه خوب نمیشی

من نسبت به دوسال پیش خیلییی بهترشدم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
وز گوش چند وقته داری واسه من ۸ ماهیت نرفت

دو سالی میشه.من بعدش به شدت ریزش مو هم داشتم دکتر که رفتم برا ریزش مو بم مولتی ویتامین داد و متوجه شدم رو صدای گوشمم اثر داره.احتنالا به خاطر ویتامین ب های داخلشه.خلاصه که دیگه میخورم هرروز.کنترل میکنه صداشو

ژل رویال بخور طبعت اصلاح کن وگرنه خوب نمیشی من نسبت به دوسال پیش خیلییی بهترشدم

خدا رو شکر که بهتر شدی

ژل رویال استفاده نکردم تا الان. باید بگم برام بگیرن از داروخونه

ولی طبعم رو چطوری تغییر بدم؟ چیکار کنم یعنی؟ 

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤
منم اینجوری شدم خواهر بخدا هستم اصلا مریض نمیشم 

چی بود این کرونا که بعد دو سال عوارضش ول کنمون نیست

خدا رو شکر که بهتر شدی ژل رویال استفاده نکردم تا الان. باید بگم برام بگیرن از داروخونه ولی ط ...

ژل رویال طبیعی داریم وقرص اش،

من طبیعیش دارم استفاده میکنم

طبعت حتماسردشده که تندتندمریض میشی

بادمنوش وادویه و روغن گرمش کن بادکش کن حجامت انجام بده و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ژل رویال طبیعی داریم وقرص اش، من طبیعیش دارم استفاده میکنم طبعت حتماسردشده که تندتندمریض میشی ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت. حتما این کارهایی که گفتی رو انجام میدم. خیلی ممنون❤