2777
2789
عنوان

من رو همسن خودم کراش نمی‌زنم

403 بازدید | 27 پست

پسرای همسن که پیشنهاد دوستی میدن رو رد میکنم 

و عاشق افرادی میشم که چند سال ازم بزرگترن 

بعد خوب اصولاً اون فردی که ازم بزرگتره سرکار می‌ره و تایم و حوصله کمتری داره بعد وسط رابطه اونقدر ناراحت میشم که بی توجهه که دلم میخواد کات کنم 😕

مشکلش چیه که فقط عاشق این افراد میشم مثلا اگه عاشق یه فرد همسن خودم میشدم مطمئنم تایم بیشتری داشت و توجهش بیشتر بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم دخترایی که رابطه خوبی با پدرشون نداشتن رپی خیلی سن بالاتر کراش میزنن. 

حالا من خودم پسر همسنم و قبول ندارم

و میگم پنج سال لااقل بزرگ باشه

البته نامزدم بود..  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

فک کنم علت روانشناسیش این باشه که کمبود مجبت و توجه از سمت پدر داری من پدرم واقعاا مثله مادرم باهام رفتار میکنه الان با رلم ۱سال اختلاف سنی داریم

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

تا یه تفاوت سنی خب خیلی نرماله ولی اگر تفاوت سنی بیش از حدی باشه مثلاً ۱۵ سال به بالا باشه متأسفانه ریشه توی چیزای روانی داره که باید حتماً با روانشناس در میون بذارید

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...