2777
2789
عنوان

مادرشوهر

426 بازدید | 25 پست

بدترین حرف ها رو مادرشوهرم بهم زده یعنی این روزا تموم‌میشه ؟ یعنی من راحت میشم از دستش هیچوقت نمیبخشمش هیچوقت هیچکس اینجوری با من‌نکرده بود تاحالا 

مجبورم کنار بیام بخاطر همسرم وگرنه یک‌دقیقه هم‌نمیموندم اگ همسرم بد بود

دارم روانی میشم از دستش هم ساختمان مشترک هم کار مشترک 😓 

بنظرت اگه مادره شما به همسرت توهین میکرد همسرت بخاطره شما تحمل میکرد؟؟؟ من زیاد دیدم در شرایط مشابه آقایون درجا طرفو کنار میزارن و رفت و آمد نمیکنن خیلی آقایی کنن اجازه میدن خانوم تنهایی دیدن مادرش بره.

ارامش خودت اولویت زندگیت باشه سرسنگین باش جاییکه بهت احترام نمیزارن پاتو نزار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت نده 

۹۸ درصد خانوما همین مورد رو ب کرات با مادرشوهرشون تجربه میکنن

ب این فکر کنی که عادیه فکرش اذیتت نمیکنه

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
اهمیت نده  ۹۸ درصد خانوما همین مورد رو ب کرات با مادرشوهرشون تجربه میکنن ب این فکر کنی که عاد ...

بخدا سعی میکنم همیشه بدتر میکنه اصلا ناراحتی اعصاب داره

خوب جدا شدن ازشون رو بزارید تو برنامتون

درخت نیستید عزیزم که نتونید از اونجا،جابجا بشید

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
من با خواهر شوهرم سر دخالتاش دعوام شد گیسای همو کندیم

یا خدا . جدی میگی؟؟؟ کسی پیشتون نبود؟؟  دخترجان کاش همون اول وقتی دیدی دخالتگره رفت و امد نمیکردی قطع ارتباط میکردی شرف داش به اینکه آرامشتو بهم زدی

خوب جدا شدن ازشون رو بزارید تو برنامتون درخت نیستید عزیزم که نتونید از اونجا،جابجا بشید

عزیزم شرایط مالی شو زیاد نداریم همسرمم میگ من جدا نمیشم فقط اعصاب منه ک داره داغون میشه