2777
2789
عنوان

کودک آزاری

261 بازدید | 8 پست

الان یه کلیپ از پسر بچه ده ساله ای که مگرد تجاوز و قتل قرار گرفته دیدم 

بنظرتون کی بیشتر مقصره؟ مادر بچه؟ پدر بچه؟ مادر قاتل؟ پدر قاتل؟ خود قاتل؟ جامعه؟

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیطون مقصره عزیزم

نمیشه همه گناهامون رو تقصیر شیطون بندازیم خدا به ما عقل داده فرق انسان و حیوان همینه

نمیدونم اما حس میکنم بیشتر والدین بچه و جامع

بنظر منم بیشتر پدر و مادر بچه مقصرن که نمیتونن از بچشون خوب مراقبت کنن

چقدر کودک ازاری زیاد شده 

خیلیا نمیگن اگه بگن فکر کنم 80 درصد کودکها مورد ازار هستن 

چرا باید مادرها مراقب بچه هاشون نباشن؟

چقدر کودک ازاری زیاد شده  خیلیا نمیگن اگه بگن فکر کنم 80 درصد کودکها مورد ازار هستن  چرا ...

چون خیلی ها اینقدر ناقص العقلن که فکر می کنن پسربچه ها چندان در معرض خطر تجاوز و سواستفاده جنسی نیستن

بچه شیش هفت ساله رو ول می کنن به امان خدا تو کوچه و خیابون که "بازی" کنه یا بره "خرید" کنه. اعتراضم کنی میگن پسره بابا کسی کاریش نداره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چون خیلی ها اینقدر ناقص العقلن که فکر می کنن پسربچه ها چندان در معرض خطر تجاوز و سواستفاده جنسی نیست ...

هم دختر و هم پسر واقعا در معرض خطرن

بخدا قسم ادم وقتی بچه دار میشه دیگه نباید مثل مجردیش بیخیال باشه باید صبح تا شب و شب تا صبح لحظه به لحظه مواظب بچه هاش باشه 

بچه ها گناهی ندارن اگه مورد آزار و اذیت قرار بگیرن یا میمیرن یا تا اخر عمرشون روشون تاثیر منفی میزاره شاید خودشون هم کودک ازار بشن که من شنیدم 99 درصد کودک ازارها خودشون در کودکی مورد ازار جنسی بودن