2777
2789
عنوان

طلسم گره فرش

896 بازدید | 7 پست

خانمها من بعد از دوسال اثاث کشی کردم الان فرش هارو پهن کردم متوجه شدم سه جای یه سمت از یه  قالیم ریشه فرش هارو دسته ای بهم گره خورده ،دوتا گره زده شده تو سه قسمت، این طلسمه ؟😔

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

نی دونم ولی اینو بخون برای باطل السحر

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نی دونم ولی اینو بخون برای باطل السحر

سلام عزیزم ببخشید خسته بودم خوابم برد تا ۷ صبح وسیله پهن میکردم،من به جادو و طلسم اعتقاد ندارم ،نمیدونم این چی بود دیدم😐😑

سلام عزیزم ببخشید خسته بودم خوابم برد تا ۷ صبح وسیله پهن میکردم،من به جادو و طلسم اعتقاد ندارم ،نمید ...

سلام قربونت خسته نباشی والا چی بگم انقد از این چیزا میگن آدم  میمونه دیگ بازم پناه برخدا

سلام قربونت خسته نباشی والا چی بگم انقد از این چیزا میگن آدم  میمونه دیگ بازم پناه برخدا

سلام ببخشید خیلی کارهام مونده هنوز از ظهر تا الان ننشستم دارم از کمر درد میمیرم ،شصت پام بی حس شده 🤕هنوز دو یا سه روز دیگه هم کار دارم پوست دستام نابود شدن😭باید در رابطه با این موضوع تحقیق کنم