2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 270 پست
خدا نکنه عزیزم تو همه زندگیا بحث و قهر هست، امیدوارم بزودی مشکلت حل بشع

ممنونم عزیزم انشالله انرژی این حرفتون چن برابره برگرده ب زندگیتون ❤️

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چونکه دیشب با همسرم دعوا کردم و گفتم امشب هم نیا  و الان مثل ابر بهاری دارم گریه میکنم  ...

الهی عزیزکم🥺

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

الهی عزیزکم🥺

چشام اونقدر باد کردن که 

سردرد وحشتناکی دارم 

دعا کنید که بمیرم راحت شم از این زندگی 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

چه جالب نخوندم.یه کتاب با همین اسم خوندم ولی از جوئل اوستین بود. کتاب خوبیه؟بخونم؟

آره من دوسش داشتم اگر چالش هاشو اجرا کنی خیلی نتیجه بخش میتونه باشه برات

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
چشام اونقدر باد کردن که  سردرد وحشتناکی دارم  دعا کنید که بمیرم راحت شم از این زندگی&nbs ...

عزیزدلم اینجوری نگو.درست میشه همه چیز قربونت برم🥺❤️

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

آره من دوسش داشتم اگر چالش هاشو اجرا کنی خیلی نتیجه بخش میتونه باشه برات

چقدر خوب😍اسم کامل نویسندشو میگی عزیزم؟

عزیزدلم اینجوری نگو.درست میشه همه چیز قربونت برم🥺❤️

فدای مهربونتون❤️

فدای مهربونتون❤️

🥺❤️

چقدر خوب😍اسم کامل نویسندشو میگی عزیزم؟

بهترین خودت باش دختر 

ریچل هالیس

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

.