2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 270 پست
یک سال هم هست که پریود نشدم انقد خوبه😂😂😂

چجوررری😂

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

به زور ساعت یک خودمو با وجود دارد خوابوندم،الان یکم سر و صدا شد پاشدم همون دارد نزاشت بخوابم

من که دیشب یهو خوابم برد.شما چی؟بهتر شدی؟

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندگیم نابود شد 😭😭😭😭ای خدا مگه من چیکار کردم 

چیشده عزیزم

چجوررری😂

۹ماه که باردار بودم الانم شیر میدم

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
ولی اگه برنگشت تو این دو هفته،به خودت بگو ارزش من بیشتر از این حرفاست و کنارش بزار. یه طوری فراموش ...

دقیقا. درسته خیلی خواسته با حرف زدن حلش کنه ولی اگه واقعا دوسم داشته باشه برمیگرده 🥺

من که دیشب یهو خوابم برد.شما چی؟بهتر شدی؟

درد رو چرا دارد نوشتم🤣🤣🤣، یک ساعت تو خودم پیچیدم کمی ماساژ دادم پامو یکم ذکر گفتم تا خوابیدم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
۹ماه که باردار بودم الانم شیر میدم

عزیزممم.عروسک کوچولو داری پس

دقیقا. درسته خیلی خواسته با حرف زدن حلش کنه ولی اگه واقعا دوسم داشته باشه برمیگرده 🥺

آره.نگران نباش قشنگ من❤️💋

درد رو چرا دارد نوشتم🤣🤣🤣، یک ساعت تو خودم پیچیدم کمی ماساژ دادم پامو یکم ذکر گفتم تا خوابیدم

خب خوبه پس😂😁

📣📣📣مژده مژده📣📣📣

🌸«چالش لاغری رایگان» و «دوره اصلاح سبک زندگی»🌸

✅ «چالش توسط متخصص تغذیه»

❎ دوره یکماهه

❎ گروهی دوستانه و پر از اطلاعات تغذیه ای و ورزشی

❎ تبادل نظر و ارسال ایده های کاربردی برای نتیجه گیری بهتر

❎ هر روز یک چالش جدید با نظر اعضای گروه

❎انگیزه گروهی، رژیم گروهی، ورزش گروهی، چالش گروهی😃

❎کاهش وزن حداقل ۴_۵ کیلوگرم در دوره یک‌ماهه چالش💪

☘مطالعات نشان داده اند که رژیم گرفتن گروهی تاثیر بیشتری در تبعیت از رژیم غذایی دارد و در نهایت باعث دستیابی به نتیجه بهتری خواهد شد☘

🍎«چالش لاغری رایگان» در تلگرام، ایتا و روبیکا🍏

@Solar_Diet

چه کتابی؟

بهترین خودت باش از ریچل

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بهترین خودت باش از ریچل

چه جالب نخوندم.یه کتاب با همین اسم خوندم ولی از جوئل اوستین بود.

کتاب خوبیه؟بخونم؟

چونکه دیشب با همسرم دعوا کردم و گفتم امشب هم نیا 

و الان مثل ابر بهاری دارم گریه میکنم 

لعنت بهم که ازدواج کردم لعنت  ب من که قید خانوادمو بخاطر این بی سروپا زدم و تو شهر غریب آواره شدم لعنت ب من 

دعا کنید بمیرم بخدا دیگه کم آوردم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید