2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 270 پست
دکتر قبول نمیکنه میگه بعد زایمانت بیا یه هفته دیگ‌زایمان دارم برام‌دعا کنید وسط این‌همه بی قراری دند ...

الهی عزیزم.چقدر سخته🥺☹️

حتما قشنگم.

مواظب خودت و نی نی باش❤️

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وااای منم تب داره بچم

الهی☹️

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

ببخشید ولی من شنیدم دندون درد نشانه های زایمانه

نمیدونم یه هفتس درد میکنه دوتا عقلام‌خراب شده میزنه ب فکم شاید از اونتس چون کل فکم دردمیکنه

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
نه شوهرم اصلا قبول نمیکنه که من دارم افسرده میشم بهداشت هم ازم پرسید افسرده نشدی چون اقا بود گفتم نه ...

با یه روانشناس خوب صحبت کن.حتما نباید افسرده باشی تا با روانشناس حرف بزنی.مثل یه دوست،بدون قضاوت یاهات حرف میزنه.خیلی خوبه بنظرم.

بخدا صبح اینقد درد داشتم محبور شدم بخوابم درد فراموشم بشه😂

من تو پریودی خیلی بدخواب میشم.هزار بار بیدار میشم از درد😂

نمیدونم یه هفتس درد میکنه دوتا عقلام‌خراب شده میزنه ب فکم 

من حتی یک نفر رو دیدم درد دندون داشت مادرش پیر بود میگفت درد زایمانه این میگفت نه یکی دو روز بعدش زایمان کرد میگفت بچه دنیا اومد درد دندونام کلاااا رفت انگار اصلا نبوده 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
باشه عزیزم برام دعا کن به نظرت فعلا اصلا بهش پیام ندم؟

حتما

نه نده

بنظرم یه مدت فاصله بگیر و بی خبر بزارش تا دلش تنگ شه.استوری ایناهم زیاد نزار.تا وقتی این دلتنگیش تازه اس باید بیشترش کنی.

پیداش میشه بنظرم.

نماز صبح خوندم 

قبول باشه❤️

محبت داری عزیزم والا حقیقت منم اهل زنداداش بازی نیستم مثل خواهرم هست برام خودشم میدونه

خیلی خوبه واقعا

کاش همه مثل شما باشن❤️