2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 270 پست
خیلی پیگیرش شدم خیلی حرف زدم باهاش و التماس کردم

اگه تلاشتو کردی و نشد،پس بکش کنار.

یا برمیگرده(که احتمالا برمیگرده)

یا تموم میشه و با یه آدم جدید آشنا میشی.

بهم خبر بدیا

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

خواب بد دیدم

خیره

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای واقعا سخته.صبح برو دکتر حتما.

دکتر قبول نمیکنه میگه بعد زایمانت بیا یه هفته دیگ‌زایمان دارم برام‌دعا کنید وسط این‌همه بی قراری دندونمم بهش اضافه شده 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
آخه فکر میکنم خوابم برای همین بیدارم 

نفهمیدما ولی باشه😁

مجبورم بخوابم اینقد چشامو میبندم تا خوابم ببره 🤣  

الهییی😂

برا نماز صبح بیدارشدم

پیشاپیش قبول باشه

با روانشناس صحبت کردی؟ احتمالا راهکارای خوبی میده.

نه شوهرم اصلا قبول نمیکنه که من دارم افسرده میشم بهداشت هم ازم پرسید افسرده نشدی چون اقا بود گفتم نه ایندفعه هم که رفتم کسی داخل اتاق بود روم نشد بگم اینطوریم

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
فدات عزیزم اره خداروشکر از اولم خوب بودیم چون هم اون ی خواهره هم من فعلا ی زنداداش سه تا نیسیم ک ی ...

امیدوارم همیشه خوب بمونین.قطعا شماهم خوبی که اونم دوست داره دیگه.😍

دکتر قبول نمیکنه میگه بعد زایمانت بیا یه هفته دیگ‌زایمان دارم برام‌دعا کنید وسط این‌همه بی قراری دند ...

ببخشید ولی من شنیدم دندون درد از نشانه های زایمانه

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
ببین چه شوهری دارم من چند روز بعدشم قلبم درد گرفت و نفسم سخت بالا میومد تقریبا یک هفته اینطور بودم ج ...

فقط اونجایی که گفت بیا یه دعوا کنیم دلم تنگ شده🤣🤣🤣🤣

مواظب سلامتیت باش خلاصه😁❤️