2777
2789
عنوان

دیگه چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 90 پست
مقصر من بودم🙂

چرا مگه چیکار کردی ؟نمبتونست بمونه و تورو ببخشع؟تنها راه حلش کات بود ؟ 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
اره منم دیگ ۱۲ خواب خواب بودم . امشب نمی‌دونم چمه . روز هم نخوابیدم والا 

دقیقا منم نخوابیدم،تازه کلی امروز تمیز کاری داشتم،فکر میکردم بیهوش شم شب ،چیزی هم نخوردم انرژی زا باشه،دیگه پیش اومده چیکار کنیم،حداقل نماز صبح بخونیم بخوابیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم نخوابیدم،تازه کلی امروز تمیز کاری داشتم،فکر میکردم بیهوش شم شب ،چیزی هم نخوردم انرژی زا با ...

شما نماز میخونی ؟من خیلی وقته ترک کردم و خیلی ناراحتم واقعا .

شما نماز میخونی ؟من خیلی وقته ترک کردم و خیلی ناراحتم واقعا .

والا منم یه خط درمیون میخونم،دوس دارم مرتب بخونم،اما نمیدونم واقعا چی میشه،ساعت ها ممکنه یه گوشه لم بدم،ولی سختیم میگیره پاشم نماز بخونم،یا کار ندارم اصلا یادم نیست  

جدیدترین تاپیک ها چهارمیش که نوشتم رابطمو با نامزدم خراب کردم لطفا بخون. البته نامزد نبود رلم بود

خوندم عزیزم . بزار ی مدت بگذره اگ خیلی اذیت شدی بهش پیام بده بگو بیا از اول شروع کنیم بهم فرصت بده و ازین چیزا .. بعدم اگ قبول کرد سعی کن واقعا براش بهترین باشی اگرم نکرد فدای سرت بزارش کنار میدونم سخته اما غیر ممکن ک نیست 

والا منم یه خط درمیون میخونم،دوس دارم مرتب بخونم،اما نمیدونم واقعا چی میشه،ساعت ها ممکنه یه گوشه لم ...

منم همینطور عزیزم تنبلی میکردم خیلی . حالا اگر خوندی برای منم دعا کن سر نماز . سعی کن مرتب بخونی و ترک نکنی خیلی خوبه و آرامش بخشه . خدا هم بیشتر کمکت می‌کنه .

خوندم عزیزم . بزار ی مدت بگذره اگ خیلی اذیت شدی بهش پیام بده بگو بیا از اول شروع کنیم بهم فرصت بده و ...

مشکل اینه انقدر بیخیال شده و دیگه خسته شده که نمیخواد اصلا حرف بزنیم. جدیدا سر کار هم میره

مشکل اینه انقدر بیخیال شده و دیگه خسته شده که نمیخواد اصلا حرف بزنیم. جدیدا سر کار هم میره

بزار یکم زمان بگذره شاید درست شد و تونستید باز باهم باشید .  یکم بهش زمان تنهایی بده 

خیلی خودمو کوچیک کردم و بهش گفتم فرصت میخوام خیلی پیگیر شدم

پس ولش کن دیگه . بزار شاید دلش تنگ شد . اگرم نشد ولش کن دیگ پیام نده 

بزار یکم زمان بگذره شاید درست شد و تونستید باز باهم باشید .  یکم بهش زمان تنهایی بده

چند روز زمان دادم طاقت نیاوردم پیام دادم. سرکار رفته سرگرم بشه به من فکر نکنه. چند روز زمان بدم به نظرت؟

چند روز زمان دادم طاقت نیاوردم پیام دادم. سرکار رفته سرگرم بشه به من فکر نکنه. چند روز زمان بدم به ن ...

ی ماه

یعنی اصلا پیام ندم تا زمانی که پیام بده؟ اگه پیام داد چه واکنشی نشون بدم

مگه دوسش نداری ؟ هر واکنشی بخوای میتونی بدی فقط دیگ زیاد ناز نکن