hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 عنوان یه عکس گرفتم 184 بازدید | 23 پست نمیدونم خوبه یا نه.هی میرم نگاش میکنم فک میکنم.اخرشم فکر کنم پاکش کنم کلا.بگین که شمام مثل منین😂 چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰 1402/07/11 | 02:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 من توام یا تو منی؟! طرف عکس میگیره.میگه اوکی خوبه.بعد میزاره تو پروفایلش یا پست میکنه.حالا من:۱دو ساعت نگاه کردن به عکس۲.نظر ۵۷۸ نفرو پرسیدن۳.نق زدن و گفتن اینکه چرا من بد عکسم۴.گذاشتن عکس تو پروفایل و همش نگاش کردن۵.خیلی بده.پاکش میکنم. چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰
hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 بزار میترسم بد باشه.زود برمیدارم. چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰
hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 هستین بزارمش سریع بردارم؟ چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰
9951 عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 6025 بزاررر با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه! سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
9951 عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 6025 اینکه عکس نیس..این فیلتره با ی ذره عکس.. با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه! سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 اینکه عکس نیس.. این فیلتره با ی ذره عکس.. نه واقعا.یه افکت اسنپ روشه.بعدشم رنگ عکسو تغییر دادم.شاید یخاطر اون اینجوری بنظر میرسه. چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰
hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 قشنگی شبیه انیمه ای مهربوننن🥺❤️ چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰
hope_hope مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 2302 مماخت چه خوبه عمل کردی اسی مرسی قشنگ من❤️نه طبیعیه چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمیشناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰