2777
2789

زیرشلواری باباتو بپوش

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیر نمیدن؟😂😂

نه از فرداشم تازه مد میشه😁

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

میهشه ب من بگ میخام برم ازاد میگم چادر نیازه؟  

ن نیازی نیست 

ولی مانتو و شلوارت اگه کوتاه و جذب باشه گیر میدن همین  اونم دوترم پیش کاری نداشتن از عید ب اینور هرچی بپوشی گیر میدن😂 مثلا کارت منو سر شلوار مام استایل گرفتن:/

ب رنگش کاری ندارن 

یا اگه مانتو کوتاه میپوشی با یه شلواری مثل بگ بپوش 

ریاضی .فیزیک . شیمی محض . زبان انگلیسی و عربی

کتی و اینا براش اوکیه البته اگه خیلی کوتاه نباشه و رنگش هم جیغ نباشه

در کل رنگ های سنگین و مانتو های بالای زانو شنیدم که اوکیه

ن نیازی نیست  ولی مانتو و شلوارت اگه کوتاه و جذب باشه گیر میدن همین  اونم دوترم پیش کاری ...

عه جدی   اخع من هرکین دیدم دانشگا ازاد چادر میزننن

میگم اگ مانتوم حداقل بالا زانو باشع شلوارمم کوتاه سیاع باشع گیر میدن؟ 

عه جدی     اخع من هرکین دیدم دانشگا ازاد چادر میزننن میگم اگ مانتوم حداقل بالا زانو باش ...

😐😐 

۹۰درصد دانشگاه ما چادری نیستن چجوری هرکسی دیدی چادر سر می‌کنه😐😂 

گفتم دیگ اگ مانتو کوتاه یا شلوار کوتاه بپوشی احتمال داره گیر بدن و هرچقدر بیشتر مشخص باشه بیشتر احتمالش هست ک گیر بدن