2777
2789
عنوان

دانشگاه

78 بازدید | 8 پست

من شهر خودم ازاد میرم دانشگاه همه هم دانشگاهی هام اکثرا شاغلن من نیستم وقتشم ندارم دوس دارم برم ۵روز،درهفته دانشگاهم بابام تازه میگه برو زبان ثبت نام کن کامپیوتر اینا مهمه وقت ندارم بعد پیش خودم میگم چقدر خرجم بالاس دیگه روم نمیشه پول بگیرم درصورتی بابام میگه الان فقط بخون

شدنشو میشه ک هم کار کنی هم کلاس بری در کنار دانشگاه 

فقط خسته کنندست و بستگی به پتانسیل هرکسی داره یعنی خیلییی ب خودت بستگی داره که بتونی از پسش بربیای یا نه 

یکی می‌تونه خیلی اکتیو باشه یکی نه وگرنه کسی ک بخواد وقت بزارع لازم باشه ثانیه هارو قرض میگیره 

درسته خب اولویت درسه و دغدغت کمتر باشه تمرکز و انرژی بیشتری برای درس میزاری ولی اگه بتونی مدیریت کنی و اول ب خودت و سلامتیت بعد به درست صدمه نزنه، خب خیلی خوبه 

اتفاقا من هروقت سرم شلوغترع منظم تر عمل میکنم .. 

در رابطه با هزینهام آره خب بهرحال هزینه شهریه و کتاب و خوردوخوراک و رفت و آمد و لباس و ... خرج بالاست تو این دوران 

و خب اگه بتونی یه کار سبک داشته باشی 

میتونی یه بخشی از نیازت رو خودت تامین کنی 

هم شاغل نیستی هم به هیچ کلاسی مشغول نیستی دقیقا چراوقت نداری!

من هم شاغلم هم دانشجوئم هم شوهردارمو کارای خونه هست...

هم باشگاه میرم

کسی ک بخواد کاری بکنه وقتشو زمان بندی میکنه در غیر اینصورت تنبله:) وبهونه میاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم شاغل نیستی هم به هیچ کلاسی مشغول نیستی دقیقا چراوقت نداری! من هم شاغلم هم دانشجوئم هم شوهردارمو ...

هروز دانشگاه بری زبان هم میرم کار چجوری،من خودم خیلی دوس دارم کار کنم نمیدونم چجور

اره زبان میرم اما نگا میکنم چقد خرجمه میگم کاش کار کنم اما هر روز دانشگاهم

اگر پدرت مشکل نداره، غصه‌اش رو نخور. بعدا فرصت جبران هست.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
کار واقعا نمیشه 

شدنش ک میشه عزیز من قبلشم گفتم بخوای میشه و این کاملا ب خودت بستگی داره 

اگه نمیشه پس چجوری هم دانشگاهیت شاغله؟! 

خوده من پارسال هردوترمو روزای زوج میرفتم دانشگاه روزای فرد زبان درس میدادم با اینکه نیاز مالی نداشتم باشگاهم میرفتم حالا امسال موسیقی هم اضافه شده ... واقعا نشد ندارع فقط باید بخوای یکم از اون حالت راحتی دربیای و سختی رو تحمل کنی و از خواب شیرین بزنی ...