2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

😞😭دلم پره . خیلی ناراحتم . 

دوستتون داره مشکلاتتونم حل میشه 🌱

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

به نظرتون یکی از رشته های دانشگاه روزانه که زدم در میام؟

ان شاء الله بله اگر نه سال بعد حتما میرید دانشگاه

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

جدایی یا اشتی؟ ماه تولدم و اوله اسمم میگی خصوصیاتم چیه

آشتی انشاالله راستی آزماییه؟ 😄

ولی حس میکنم تابستون تیر یا مرداد یه موقعی که گرمه 😁

اول اسمت ب ؟

حس میکنم. زیاد آروم نیستی الان ولی در کل پر انرژی و شنگولی ، مهربونی ولی زبر و زرنگم هستی یه زمانی اجازه دادی از اخلاق خوبت یا مهربونی کردنت سواستفاده بشه ؟؟

اشتی یا جدایی؟

گفتم دیگه آشتی بقیش چقدرش درست بود ؟

دیگه نمی‌خوام پشت کنکور بمونم 

اینا فقط حسه عزیزم زیاد جدی نگیر انشاالله که همین امسال قبول بشید ❤️

بقیش حال خودم بود که گفتی زمان اشتی کی حسش چیه الان هیچ پشیمون هست؟

خوابم گرفته راستش ذهنم خسته شد چون قبل از اینکه بخوام جواب بدم برای هر سوال یبار قبلش پاکسازی میکنم جواب بقیه رم ندادم

اگه میشه بگو ماه تولدت و اول اسمتو