2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پسر 

فدااات مهربون خدا کنه حست درست باشه بحق این شب عزیز 

دعا کن بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه فردا روزه میگیرم منم دم افطار دعات میکنم 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
همسرم دوسم داره . ازمون قبول میشم . ممنون میشم اینم بگید

بنظرم دوستون داره

نه قبول نمیشید

البته براتون دعا میکنم قبول بشید 🌱

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

ممنون گلم میشه حستونو راجب ازدواجم هم بگید کِی هستش و چجور شخصی هستش 

آدم متشخصیه ولی زمانش چیزی حس نکردم 

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

آدم متشخصیه ولی زمانش چیزی حس نکردم  

خیلی ممنونم از پاسخگوییتون💚میشه راجب شغلمم بگید چی حس میکنید 😬😅ببخشید خیلی سوال پرسیدم🙏🏻 ایا ممکنه به این زودیاا استخدام بشم بنظرتون معلم میشم یا نه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

فدااات مهربون خدا کنه حست درست باشه بحق این شب عزیز  دعا کن بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه فردا ...

عزیزدلم حتما دعات میکنم بچت صحیح و سالم بغل بگیری ❤️ ممنونم ازت بابت دعا، برام دعا کن منم مادر بشم 🌱 ممنونم ازت 

اهان یعنی خیلی کم ؛ اینکه دوسم داره 😞 ممنون 

عزیزم چرا به دوست داشتنش شک دارید ؟ 😞

خیلی ممنونم از پاسخگوییتون💚میشه راجب شغلمم بگید چی حس میکنید 😬😅ببخشید خیلی سوال پرسیدم🙏🏻 ایا مم ...

بنظرم میشید ولی زمانش زود نیست

خواهش میکنم همیشه موفق باشید ❤️