hediye_khanom مدیر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3966 عنوان حس ششم هس :!؟ | مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 71 پست یا کسی ک تک نیت بگیرع ؟ میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 1402/07/11 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beridaaa عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 6814 ازت خوشش اومده ولی دودله بهت پیام بده یا زنگ بزنه ممنون گلممیشه حستونو راجب ازدواجم هم بگید کِی هستش و چجور شخصی هستش مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...
yazameneahoo عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 3670 پسر فدااات مهربون خدا کنه حست درست باشه بحق این شب عزیز دعا کن بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه فردا روزه میگیرم منم دم افطار دعات میکنم میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 14996 همسرم دوسم داره . ازمون قبول میشم . ممنون میشم اینم بگید بنظرم دوستون دارهنه قبول نمیشیدالبته براتون دعا میکنم قبول بشید 🌱 نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 14996 ممنون گلم میشه حستونو راجب ازدواجم هم بگید کِی هستش و چجور شخصی هستش آدم متشخصیه ولی زمانش چیزی حس نکردم نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
hevin عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 276 بنظرم دوستون داره نه قبول نمیشید البته براتون دعا میکنم قبول بشید 🌱 اهان یعنی خیلی کم ؛ اینکه دوسم داره 😞ممنون
beridaaa عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 6814 آدم متشخصیه ولی زمانش چیزی حس نکردم خیلی ممنونم از پاسخگوییتون💚میشه راجب شغلمم بگید چی حس میکنید 😬😅ببخشید خیلی سوال پرسیدم🙏🏻 ایا ممکنه به این زودیاا استخدام بشم بنظرتون معلم میشم یا نه مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 14996 فدااات مهربون خدا کنه حست درست باشه بحق این شب عزیز دعا کن بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه فردا ... عزیزدلم حتما دعات میکنم بچت صحیح و سالم بغل بگیری ❤️ ممنونم ازت بابت دعا، برام دعا کن منم مادر بشم 🌱 ممنونم ازت نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 14996 اهان یعنی خیلی کم ؛ اینکه دوسم داره 😞 ممنون عزیزم چرا به دوست داشتنش شک دارید ؟ 😞 نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 14996 خیلی ممنونم از پاسخگوییتون💚میشه راجب شغلمم بگید چی حس میکنید 😬😅ببخشید خیلی سوال پرسیدم🙏🏻 ایا مم ... بنظرم میشید ولی زمانش زود نیستخواهش میکنم همیشه موفق باشید ❤️ نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
atefeh402 عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 133 آدم متشخصیه ولی زمانش چیزی حس نکردم به نظرتون یکی از رشته های دانشگاه روزانه که زدم در میام؟
hevin عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 276 عزیزم چرا به دوست داشتنش شک دارید ؟ 😞 😞😭دلم پره . خیلی ناراحتم .
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 11520 بنظرم میشید ولی زمانش زود نیست خواهش میکنم همیشه موفق باشید ❤️ جدایی یا اشتی؟ ماه تولدم و اوله اسمم میگیخصوصیاتم چیه
beridaaa عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 6814 بنظرم میشید ولی زمانش زود نیست خواهش میکنم همیشه موفق باشید ❤️ مممنونم گلم از وقتی که گذاشتین😘♥ مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...