تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اما ب نظر من اگه مژه بكاري و ابروهات و ي كم تيره تو كني خيلي جذاب تر ميشه چشات
تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
توي عكساي اين مدلي هممون كج و كوله ميفتيم ب خدا من لوچ ميشه چشام از اين زاويه
بعدشم صورت هيچكس قرينه ي كامل نيست با خط كش نكشيدنمون كه هركدوممون اگه بخوايم زوم كنيم بعداز چنددقيقه ميفهميم ي مشت زامبي كج و كوله دور هميم
امیدوارم بشه یه کاریش کرد انقد سرش گریه کردم😑 اعتماد بنفسمو ناجور گرفت
😑گريه؟ چه خاله ت حسوده
چندسالته
چندسالشه