2777
2789
عنوان

بیاین عکسسسسس

293 بازدید | 22 پست

میتونید جریانات رو کاملا اینجا بخونیدش ؛ 🥲

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12152501/دخترعممو-داداش-زده-گوشت-ران-پاش-باز-شده-اسکرین-شات

برای حمایت بهتون نیاز داریم آبجیااا♥️

اینم چند نمونه عکس از محصولاتشون : 

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس اولیه لوسیون ؟

خواهر رونالدوام:/مدیونی فکر کنی الکی میگم 😎دوست عزیزی که داری امضامو میخونی خیلی قشنگ میخندی همیشه بخند عزیزم😍ماچ بهت زیبا.راستی زنم توهم برندار که فکر کنی مذکرم:/ تو تاپیک های فان تگم کن بوسم رو لپات😍
عکس اولیه لوسیون ؟

" کرم الماسی "🩷🤍
━━━━═•••𖥸•••═━━━━

• 🌩کرم دستِ الماسی
• 🌸اورجینال خیلی خوشگل و کاربردی 🥺🪻
• 🌩نرم کننده 🫶🏻
• 🌸و مرطوب کنندهِ ی دست
• 🌩دارای کلسیم و انواع ویتامین ها 🍊
• 🌸خوشبو و با کیفیت
• 🌩حجم ¹⁰⁰ میل
#انبار¹
#کرم‌مرطوب‌کنندهِ
🛍↜قیمت : 86 t
🔖↜برایِ ثبت سفارش پیام بدید قشنگا♥️
•⊶───⊶⊷───⊷•
[𓄼•° @NILAY_shop_1🦋 ‌°•𓄹]•

اینقدر بلا سر دختر عمتون در اورد باز اخرم میخواد ادامه بده به کارش

یبار خفه اش کرده یبار ران پاشو جر داده و...

بنظرم اصلا راه درستی برای جذب مشتری نیست

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
عکس اولیه لوسیون ؟

لینک تاپیک قبلی رو باز کنین . وارد چنلشون تو تلگرام بشین محصولاتش فوق العادس خیلی خوشگل و کیوتن . خیلی در حق دختره ظلم شده . خوبه حمایتش کنیم حتی اگه خرید هم نکنیم عضو باشیم جهت دلگرمیش🥺❤️

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
" کرم الماسی "🩷🤍 ━━━━═•••𖥸•••═━━━━ • 🌩کرم دستِ الماسی • 🌸اورجینال خیلی خوشگل و کاربردی 🥺🪻 • ...

برای من باز نمیشه چ اپلیکیشنی

خواهر رونالدوام:/مدیونی فکر کنی الکی میگم 😎دوست عزیزی که داری امضامو میخونی خیلی قشنگ میخندی همیشه بخند عزیزم😍ماچ بهت زیبا.راستی زنم توهم برندار که فکر کنی مذکرم:/ تو تاپیک های فان تگم کن بوسم رو لپات😍
لینک تاپیک قبلی رو باز کنین . وارد چنلشون تو تلگرام بشین محصولاتش فوق العادس خیلی خوشگل و کیوتن . خی ...

حتما 

اینقدر بلا سر دختر عمتون در اورد باز اخرم میخواد ادامه بده به کارش یبار خفه اش کرده یبار ران پاشو ج ...

چکار دیگه میشه کرد. با کوچیک ترین کاری میشه دلگرمیش باشیم !❤️

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
اینقدر بلا سر دختر عمتون در اورد باز اخرم میخواد ادامه بده به کارش یبار خفه اش کرده یبار ران پاشو ج ...

عزیزم اشتباه میکنید 🙂 ولی چشم دیگه ازش نمیگم 

سعی میکنم کانالشون رو معرفی کنم فقط💋