2777
2789
عنوان

چرا کسی تاپیک من ه بدبخت نمیاد

118 بازدید | 17 پست

شوهرم خوبی ها و از خودگذشتگی و مهربونیت و مهارتم و نمی بینه فقط بدی ها رو می بینه

جدیدا هم با دخترم بد شده

دیگه آخر سر گفتم خوبه تو پدر ناتنی نیستی .خوبه بچه خودته .

کاری کرده بچه ازش می ترسه 

نیاز دارم چند هفته باهاش حرف نزنم

بگو عزیزم هممون ی نقص هایی داریم مهم اینه با اونا کنار بیایم

یا شاید با مشکلی روبروئه پرخاش میکنه

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سعی کن ببریش مشاوره ببین دردش چیه حرفش چیه ازکجاناراحته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مردم همینن خوبی هارو نمیبینن ولی وای به روزی که یه اشتباه کوچیک سر بزنه مدام یاداوری میکنن، ذات انسانها همینه

سعی کن همیشه خوبی نکنی تا وظیفه ت بحساب نیاد همیشه تعادل رعایت کن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

چی بگم خواهر ،خدا انشااله کمک کنه  رورگارت خوش بشه ،شوهرت عاقل بشه ،حق داری خیلی سخته این مدل زندگی کردن،برات دعا میکنم🤲🏼

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

چرا اینطوری میکنه خوب؟ اخلاقشه یا جدیدا اینطور شده

جدیدا می خوان کارخونه بزنند 

بعد زیر فشارن

برادرش هم شریکه 

اون میگه می خنده سفر میرن

ولی این شوهر من خون ما رو تو شیشه کردخ

مدام میگه من آرامش ندارم  دیگه نمی دونم چی کار باید بکنم

باارامش با اون مدلی ک خودت بلدی و میدونی قلقش چیه باهاش حرف بزن بگو چرا ارامش نداری بیرون مشکل داری یاخونه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون