2777
2789
عنوان

پسرم ۴ ساله ام از من متنفره!

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 82 پست
من استاد دانشگاه هستم تابستون ها تعطیلم. از اول مهر دارم می برمش مهد تابستون حدود ۴ ماه براش وقت گذا ...

خواهش میکنم با بچه ، بچه باشید !شلوغ کنید ،بازی گوشی کنید ،گاهی بی ادبی ،بازی ، خنده ، با هم دعوا کنید ....آسون زندگی کنید ،من سه تا پسر بچه دارم ، پسر کوچیکم سه سالشه ،سر لواشک با هم دعوا میکنیم ، عشقشون شیطونی کردن با منه

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
چرا تلاشی نمیکنی برای نزدیک شدن بهش؟؟!! میدونی که تلاش فقط یکی دو بار نیست و زمان میبره چرا صبوری ...

به خدا به پیر پیغمبر تمام تلاشم را می کنم با صحبت باهام کنار بیاد دیروز لج کرده بود لباسش را نمی پوشید بره مهد ۱ ساعت تمام من و پدرش با زبون خوش و محبت باهاش صحبت کردیم ولی اون به لجبازی خودش ادامه داد! اصلا زبون خوش، جایزه هیچی روش تاثیر نداره! نهایتا هم به زور لباس تنش کردیم بردیمش! این در حالی هست که مهدش را هم دوست داره یعنی با مهد مشکلی نداره دوست داره لجبازی کنه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا عقلت بده بچه لجبازی میدونه چیه حتما اشکال از رفتارته

چرا نمیدونه لجبازی چیه ۴ سالشه

بچه یکسالم لج میکنه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
به خدا به پیر پیغمبر تمام تلاشم را می کنم با صحبت باهام کنار بیاد دیروز لج کرده بود لباسش را نمی پوش ...

توجه و بودن با تو رو میخواد از این واضح تر؟!

دنبال راه حل باش نه اینکه تو هم بدتر لج کنی

در طول روز حداقل یه بار برو بهش سر بزن همراه با جایزه

غافلگیرش کن

۴ تا ۶سالگی اوج لجبازی بچه هاست

هدیه ببر و..

به خدا به پیر پیغمبر تمام تلاشم را می کنم با صحبت باهام کنار بیاد دیروز لج کرده بود لباسش را نمی پوش ...

ببرش پیش روانکاو کودک عزیزم 

واقعا باید تراپیست چک کنه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

خواهش میکنم با بچه ، بچه باشید !شلوغ کنید ،بازی گوشی کنید ،گاهی بی ادبی ،بازی ، خنده ، با هم دعوا کن ...

همه این کار ها را می کنم تمام تابستان صبح تا شب باهاش بازی کردم بردمش پارک و خانه بازی و اسباب بازی خریدم ‌‌...در عمل تمام حقوقم را خرجش می کنم و وظیفه ام هست منتی هم نیست ولی هر چی بیشتر تلاش می کنم کمتر نتیجه می گیرم!

بین ۳تا ۵ سالگی اوج لجبازی کودکه

باهاش کنار بیا تا این دوره بگذره

بنظرم علت اینکه با پدرش بیشتر کنار میاد واسه اینه که بیشتر باهاش بازی کرده 

حق هم دارین شاغلین و خسته ولی روزی ۲۰ دقیقه باهم بازی کنید خیلی بهتر میشه از لحاظ اخلاقی