سلام . من ۱ پسر ۴ ساله دارم که همیشه عاشقش بودم ولی پسرم از همون نوزادی با من لج می کرد وقتی ۴ ماهش بود دندوناش را به هم فشار می داد که بهش شیر ندم! به زحمت و دردسر تا ۱ سالگی بهش شیر دادم! همه کارهاش را هم با تاخیر انجام داد. الان مشکلم اینه که خیییییییلی اذیتم می کنه! بی نهایت! سر همه چیز با من لجبازی می کنه در حالی که با پدرش بهتر راه میاد. من شاغل هستم و باید پسرم را بگذارم مهد و برم دنبالش مهدی هم نزدیک محل کار منه ولی حاضر نیست من ببرمش میگه مامان رانندگی نکنه! امروز انقدر گریه و لجبازی کرد تو ماشین و دست به فرمون زد و زور زد تا کمربندش را در حین رانندگی من باز کرد و من را می زد نزدیک بود تصادف کنیم! زدم کنار و ۱ ساعت هر دو گریه کردیم! بعد هم وارد خونه نمی شد مجبور شدم کشان کشان و به زور ببرمش! تا رسیدیم سرش را محکم چندین بار کوبید به سرامیک طوری که سرش کبود شد و از ترس بردیمش بیمارستان سرش را چک کنند! به خدا خیلی دوستش دارم ولی انقدر اذیتم می کنه که مجبور میشم دعواش کنم و باهاش خشن برخورد کتم! زندگیم سیاه شده ! سر دستشویی رفتن، دست شستن غذا خوردن، لباس پوشیدن و کوچکترین مسائل لج می کنه. توانم تمام شده! نگید باهاش صحبت کنم و توضیح بدم که اصلا جواب نمیده! اصلا گوشش به این حرف ها بدهکار نیست علی رغم اینکه بچه باهوشی دز زمینه یادگیری هست ولی درک و شناختش خیلی پایینه. هر روز آرزوی مرگ می کنم!
من استاد دانشگاه هستم تابستون ها تعطیلم. از اول مهر دارم می برمش مهد تابستون حدود ۴ ماه براش وقت گذا ...
خواهش میکنم با بچه ، بچه باشید !شلوغ کنید ،بازی گوشی کنید ،گاهی بی ادبی ،بازی ، خنده ، با هم دعوا کنید ....آسون زندگی کنید ،من سه تا پسر بچه دارم ، پسر کوچیکم سه سالشه ،سر لواشک با هم دعوا میکنیم ، عشقشون شیطونی کردن با منه
معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
چرا تلاشی نمیکنی برای نزدیک شدن بهش؟؟!! میدونی که تلاش فقط یکی دو بار نیست و زمان میبره چرا صبوری ...
به خدا به پیر پیغمبر تمام تلاشم را می کنم با صحبت باهام کنار بیاد دیروز لج کرده بود لباسش را نمی پوشید بره مهد ۱ ساعت تمام من و پدرش با زبون خوش و محبت باهاش صحبت کردیم ولی اون به لجبازی خودش ادامه داد! اصلا زبون خوش، جایزه هیچی روش تاثیر نداره! نهایتا هم به زور لباس تنش کردیم بردیمش! این در حالی هست که مهدش را هم دوست داره یعنی با مهد مشکلی نداره دوست داره لجبازی کنه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وقت های که خونه هستید، دو نفری برید بیرون ، شهر بازی، خرید بکنید، پیاده روی کنید، ، تو خونه باهاش بازی کن،، با هم نقاشی بکشید،، سعی کن،، خییلی براش وقت بزاری
به خدا به پیر پیغمبر تمام تلاشم را می کنم با صحبت باهام کنار بیاد دیروز لج کرده بود لباسش را نمی پوش ...
ببرش پیش روانکاو کودک عزیزم
واقعا باید تراپیست چک کنه
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
خواهش میکنم با بچه ، بچه باشید !شلوغ کنید ،بازی گوشی کنید ،گاهی بی ادبی ،بازی ، خنده ، با هم دعوا کن ...
همه این کار ها را می کنم تمام تابستان صبح تا شب باهاش بازی کردم بردمش پارک و خانه بازی و اسباب بازی خریدم ...در عمل تمام حقوقم را خرجش می کنم و وظیفه ام هست منتی هم نیست ولی هر چی بیشتر تلاش می کنم کمتر نتیجه می گیرم!