2777
2789
عنوان

قصه ی غصه ی تلخ من....

110 بازدید | 7 پست

قصه تلخ من ...اونجاییه ک با کلی امید بعد ۴ماه اقدام باردار شدم ...ولی همش ۱ماهو دوهفته موند برام...تو ۶هفته گفتن باید سقط شه قلب نداش .رشد نکرده بود .جون کندم تا با قرص افتاد....امیدو باخودش برد از بعد اون همش دکترم ...۸ شهریور سقط شد  و هنوز من پریود نشدم .از یه طرف کیست دارم... عفونت قارچی دارم ...دلم پر غصس انگار دیگ هیچ وقت قرار نی مادر شم ....انگار هیچ وقت این مشکلام حل نمیشه ...به حدی ناامیدم خستم ک فقط فقط دلم میخواد بخوابم...تروخدا برام دعا کنید

عزیزم بیا بغلم. ناامید شیطون چرا این‌قدری ناراحتی   بی خیال بابا‌    ان شاالله مشکلت حل‌میشع  ب اونای فک‌کن‌ک‌دکتر جوابشون کرده. خدا جواب نکنع برادرم ۱۶وساله ازدواج کرده  دوباره وی ای پی کردن  چند بار عمل بازم‌نشده برادر دیگم‌ ۶ ساله ازدواج کرده دکترا میگن‌اسپرمش صفر هیچی نداره  بازم خدا بزرگه عزیزم🥰🥰🥰

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان