کتابهای نشرالگو زیست سه پایه/کتابهای موج آزمون زیست و ریاضی /کتاب سیرتاپیاز ریاضی۱۲/شیمی دهم و دوازدهم مبتکران/ کتابهای سه سطحی زیست و فیزیک۱۲/زیست میکرو نقره ای دهم و دوازدهم /کتابهای جامع آیکیو شیمی فیزیک و ریاضی/من کتابهای کنکورمو باقیمت مناسب میفروشم خواستید پیام بدید
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸
بنظرت کتابا رو با چند درصد تخفیف بفروشیم هم منصفانه باشه هم ضرر نکنیم
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸
منظورت دست دوئه؟ یا نو؟ من ک کتابام دست دوئه بسته ب میزان کثیفیش کم میکنم اگه تمیز باشه کم میکنم و ...
آره دست دو
یه کتاب دارم فقط یه فصل ازش تست زدم هیچ خط خوردگی و اینا نداره تمیز تمیزه ولی جنس کتاب خوب نبود از جلد جدا شده
بنظرت چند درصد تخفیف براش خوبه