2777
2789
عنوان

مدفوع هنگام زایمان طبیعی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینه که من بخاطر این موضوع میخاستم برم سزارین اختیاری ولی بچم سفالیک هست  و هفته ۳۲ هستم ...

تو موقع زایمان تمرکز رو زایمانت باش خیالت راحت اون اتفاق نمیافته ولی اصلاا دیگه بهش فکر نکن حواس خودت پرت کن

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

این اتفاق برای من پیش اماده وکاملا عادیه اتفاقا خودشون بهم گفتن بهتره تو فقط زورتو بزن

دچم اینکه اینقد دردت زیاده که دیگه به این جور چیزا فکر نمیکنی

بعدسقط مجدد،کنجدی اومد تودلم لطفا برای تشکیل قلبش دعاکنید♥
نه بریچ هم میچرخه اکثرا  نگران نباش وقتی مدفوع میاد یعنی سر بچه دیگه میخاد از دهانه واژن خارج ...

به دکترم گفتم گفت من نمیتونم زایمانت و انجام بدم 

ولی ماما همراه اگه بخای خوبشو معرفی میکنم

این اتفاق برای من پیش اماده وکاملا عادیه اتفاقا خودشون بهم گفتن بهتره تو فقط زورتو بزن دچم اینکه ای ...

تازه مگه فکر میکنی اونجا دستمال میذارن پاکت میکنن زود

اونم مدفوع خیلی کم

بعدسقط مجدد،کنجدی اومد تودلم لطفا برای تشکیل قلبش دعاکنید♥
من زایمان طبیعی داشتم ولی اصلا این اتفاق برام نیافتاد با اینکه یک روز کامل درد کشیدم ولی خانمایی بود ...

چیکار کردی؟ غذای سبک خوردی؟ 

من چون یه مدت از مقعد  رابطه داشتم از این موضوع خعلی میترسم 

عآخه خعلی شرم آوره  بیچاره ها باید مدفوع بقیه رو تحمل کنن تا بچه به دنیا بیاد

نه بابا اصلا نیست اون موقع از فشار و زور زیاد کاملا طبیعیه همچین اتفاقی بیفته

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)

من فبل شروع دردام رفتم دسشویی و خدارو شکر روده هامو تخلیه کردم، وگرنه حتما برام این اتفاق میفتاد، بعدشم جالبه بهت بگم دکترم و ماما و پرستارایی که پیشم بودن موقع زایمان همش میگفتن پی پی کن، من انقد درد داشتم حتی نمیتونستم بگم آقاااا من پی پی ندارم 😂 سخته اما میگذره، من هم سز کردم هم طبیعی، هر دوش هم سخت بود اما طبیعی بهتره

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
من فبل شروع دردام رفتم دسشویی و خدارو شکر روده هامو تخلیه کردم، وگرنه حتما برام این اتفاق میفتاد، بع ...

وای باز خوبه شانس آوردی 

شمارو بخیه زدن؟

اگه بگم  بخیه نزنید میشه نزنن 😭

چیکار کردی؟ غذای سبک خوردی؟  من چون یه مدت از مقعد  رابطه داشتم از این موضوع خعلی میترسم& ...

هیچ کاری ،تازه انقدر سنم کم بود نمیدونستم همچین چیزی وجود داره 😂

قبل اینکه دردام شروع بشه یه مایه ی صابون مانند زدن به معقدم بعدش تخلیه کامل شدم

وای باز خوبه شانس آوردی  شمارو بخیه زدن؟ اگه بگم  بخیه نزنید میشه نزنن 😭

آره مد چهارتا بخیه خوردم، اصلا نمیفهمی چطوری بخیه میزنن، سرت گرمه بچت میشه، شایدم بخیه نخوری، بچه من اگه دستش پشت سرش نبود همین چهارتارم نمیخوردم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖