ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مشکل اینه که من بخاطر این موضوع میخاستم برم سزارین اختیاری ولی بچم سفالیک هست و هفته ۳۲ هستم ...
تو موقع زایمان تمرکز رو زایمانت باش خیالت راحت اون اتفاق نمیافته ولی اصلاا دیگه بهش فکر نکن حواس خودت پرت کن
خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
من فبل شروع دردام رفتم دسشویی و خدارو شکر روده هامو تخلیه کردم، وگرنه حتما برام این اتفاق میفتاد، بعدشم جالبه بهت بگم دکترم و ماما و پرستارایی که پیشم بودن موقع زایمان همش میگفتن پی پی کن، من انقد درد داشتم حتی نمیتونستم بگم آقاااا من پی پی ندارم 😂 سخته اما میگذره، من هم سز کردم هم طبیعی، هر دوش هم سخت بود اما طبیعی بهتره
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز☝🏻 او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز☝🏻 او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖