2777
2789

استیجش رو نمیدونم ولی خیلی زیاد ادم هایی که سرطان روده داشتن رو دیدم که خوب شدن. روده زیاد مهم نیست سرطانش چون با برداشتن یه قسمتیش چیزی نمیشه اندام های حیاتی تر که نمیشه برداشت با جراحی و اینا سخت تره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

هیچ چیزی محال نیست تو دنیا اگه خدا بخواد

استیج 4 هم خدا بخواد شفا میده 

برو قم منزل مادر شهید معماریان گوگل بزنی میاره بالا

یکم اب بهت میده ازش استفاده کنی شفا میگیری انشالله

چیزی هم برای شفا نذر کن 

مثلا به عشق امام سجاد خوراکیی چیزی بده به مردم روز شهادتشون یا ولادتشون

استیجش رو نمیدونم ولی خیلی زیاد ادم هایی که سرطان روده داشتن رو دیدم که خوب شدن. روده زیاد مهم نیست ...

توی پیدایش مختلف زیاد دیدم کسانی که خوب شدن ولی چون ۳ لنفش درگیر شد منو ترسونده البته دکتر تمام لنفا رو خارج کرده ۲۷ تا رو خارج کرده ولی من بازم میترسم...

استیجش رو نمیدونم ولی خیلی زیاد ادم هایی که سرطان روده داشتن رو دیدم که خوب شدن. روده زیاد مهم نیست ...

یه چیز دیگه هم که منو می‌رسونه اینه همسرم بعد عمل از محل اتصال نشتی داد که دکتر مجدد عمل کرد و الان مشکلی نداره ترس منو برداشته که خدای نکرده نکنه این بد باشه و بعدد باعث عود مجدد و اینا بشه.

سلام عزیزم هیچ چیزی محال نیست تو دنیا اگه خدا بخواد استیج 4 هم خدا بخواد شفا میده  برو قم من ...

یا قران از جهالت!!!!!! پس لطفا این مادر شهید رو ببرید بیمارستان هارو تعطیل کنن و به مردم اب بدن همه مداوا بشن.

اسی عزیز خودتو درگیر‌این چیزا نکنیا سرطان یه روزم نباید از دست بدی دنبال مداوا باش و وقتتو برا این چیزا نذار.

یه چیز دیگه هم که منو می‌رسونه اینه همسرم بعد عمل از محل اتصال نشتی داد که دکتر مجدد عمل کرد و الان ...

نگران نباش اگه دکتر گفته خوبه حتما خوبه. هردرمانی میگن انجام بده و پیگیر چکاپ باش. منم بابام سرطان مثانه گرفت و بد هم بود و خوب‌شد.

نگران نباش اگه دکتر گفته خوبه حتما خوبه. هردرمانی میگن انجام بده و پیگیر چکاپ باش. منم بابام سرطان م ...

جدی میگین خداروشکر... بخدا هر کاری باید انجام میدم دکتر هم بهم گفته توده کاملا خارج شده و حاشیه نمونه منفیه.. ولی چون گرید ۳ بود نگران شدم خیلی.. خدارحمی کنا به من... شما خیلی خوبین انشالا هر چی میخوای خدا بهت بده

نگران نباش اگه دکتر گفته خوبه حتما خوبه. هردرمانی میگن انجام بده و پیگیر چکاپ باش. منم بابام سرطان م ...

میدونین زندگی آروم و خوبی داشتم اما الان احساس میکنم قراره همش با ترس زندگی کنم

یا قران از جهالت!!!!!! پس لطفا این مادر شهید رو ببرید بیمارستان هارو تعطیل کنن و به مردم اب بدن همه ...

جهالت کار کسیه که بجای درمان و دکتر فقط تو فکر معجزست احترام خودتونو حفظ کنین و مودب باشین

بنده کارگردانی میشناسم دخترش مبتلا به سرطان بود حضرت عباس شفاش دادن و خود دکتر تعجب کرده بود

وقتی چیزیو نمیدونین بیخودی اظهار نظر نکنین 

جهالت توهین به ادماست دوست عزیز نه دعا کردن و شفا خواستن