2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

262 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه دختر موفق مجردم ولی حالم تو زندگی خوش نیست دوست داشتم با عشقم الان ازدواج کرده بودم و به جای کار و درس مشغول زندگیم بودم دغدغه بچمو داشتم ولی زندگیم با آدم ها گره خورده خستم از همه چیز اون رفته و دیگه امیدی به هیچ چیز ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم 

اما حالا ک نمیتونم کاریش کنم حداقل باید از روزای خودم لذت ببرم 

وگرنه تا تهش ک بمیرم نمی‌فهمم زندگی چیه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
از تنهایی فشار کار و درس خستم دوست دارم شب که میام خونه کنار عشقم آرامش بگیرم ولی اون نیست دیگه  ...

یعنی با کسی‌بودی قبلن ؟ 

چی شد که الان تنهایی ؟

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
من زندکی نمی کنمم ۱۲ ساعت کار و درس بقیش جونی ندارم واقعا

زندگی منم اگه خودم بهش روح ندم بیخوده 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

عزیز من میخوام چیزی بهتون بگم که آرزو می‌کنم کاش سالها پیش میدونستم. زندگی موهبتیه که فقط یکبار به آدم داده میشه و آنقدر کوتاه و زودگذره که وقتی برای حسرت خوردن برای آدم نمیمونه. ازدواج کردن و بچه دارشدن صرفا یک انتخابه نه ضرورت ، پس همین حالا قدر همه نعمتهایی که در اختیار دارین را بدونین و به بهترین نحو ممکن ازشون استفاده کنین چون ممکنه چیزهای پیش پا افتاده امروز آرزوی فردامون باشه و فردا تازه بفهمیم چقدر خوشبخت بودیم. کلیشه ها را دور بریزین و خودتونو با دیگران مقایسه نکنین مسیر خوشبختی هر کس با دیگری متفاوته پس از زندگیتون مثل نوشیدن جرعه جرعه یک نوشیدنی گوارا لذت ببرید. موفق باشید.