2777
2789
عنوان

قیمت طلا

225 بازدید | 11 پست

طلا چرا قیمتش میاد پایین بنظرتون میره بالا 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعاکنیدبیاپایین تامن بدهیموکه به قیمت سکه هست بدم...

من شنیدم میره بالا 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دعاکنیدبیاپایین تامن بدهیموکه به قیمت سکه هست بدم...

خب هرکی ی جور نظر داره من طلا دارم 2500گرفتم باید بره بالا ماشین بخزم

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
خب هرکی ی جور نظر داره من طلا دارم 2500گرفتم باید بره بالا ماشین بخزم

منم مقداری پولم روطلاخریدم حالا که پایین اومده دیگه نمی خوام بفروشمش...بایدبه جوردیگه بدهیموبدم...پول باسکه ۱۴تومن قرض کردم الان بایدبانرخ ۲۴پس بدم...

امیدوارم بره پایین 

من النگوهامو بخرم 

مجردا بتونن برای شروع زندگیشون طلا بخرن بعدا بره بالا مجردا که ازدواج کردن بفروشن خونه بخرن منم بفروشم خونمون بسازیم 😃

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
منم مقداری پولم روطلاخریدم حالا که پایین اومده دیگه نمی خوام بفروشمش...بایدبه جوردیگه بدهیموبدم...پو ...

ایشالله پس میدید 😍

امیدوارم بره پایین  من النگوهامو بخرم  مجردا بتونن برای شروع زندگیشون طلا بخرن بعدا بره ...

خخخخ اره ایشالله