2777
2789
عنوان

من تو مدرسه تنهام بنظرتون؟

152 بازدید | 8 پست

یا خیلی به خودم سخت گرفتم اینطوری فکر میکنم؟؟ 

با بچه ها سر کلاس حرف میزنم با 4 و 5 نفر اوکی هستم بعضی وقتا ک درسی نداریم حرف میزنیم باهم 

زنگ تفریحا با اونام 

ولی هیچ کدوم از اونا حواسشون به من نیست مثلا روزایی که کلاسمون طبقه سومه من تک میفتم صندلی جلویی 

یا دعوتم نمیکنن تو بحثا بازیا همیشه خودم باید برم 

امروز رفتیم سایت همشون دونفری داشتن بازی میکردن من رفتم پیش دوتاشون اونام تا بهشون نمیگفتم بدین منم بازی کنم اصلا محل بهم نمیدادن 🥺💔

کلا منو ادم حساب نمیکنن ولی تو جمعشون هستم 

تنهام واقعا؟ یا اینطوری فکر میکنم؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

تو هنوز دوست صمیمیتو پیدا نکردی

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوچ تنها نیستی ولی فازتو ببر بالا مثه خودشون باش بقیه ش حله بعضی وقتا تو پیشنهاد بده زیاد سخت نگیر ...

اره خودمم فکر میکنم خیلی حساسم 

ولی خیلییی احساس تنهایی میکنم وقتی میفتم صندلی تک جلو 💔🥺

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
تو هنوز دوست صمیمیتو پیدا نکردی

دقیقاااا

دوستایی ک جلوی تنهایی صد در صدمو بگیرن پیدا کردم 

دوست صمیمی نه

فکر نمیکنم با اینا صمیمی شم💔🥺

دقیقاااا دوستایی ک جلوی تنهایی صد در صدمو بگیرن پیدا کردم  دوست صمیمی نه فکر نمیکنم با اینا ...

اره بگرد پیداش کن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اره خودمم فکر میکنم خیلی حساسم  ولی خیلییی احساس تنهایی میکنم وقتی میفتم صندلی تک جلو 💔🥺

خو منم جلو میشینم همین حسو میکنم جااااااااااااان من حساس بازی رو بزا کنار خوووو....  برو گرت نخوتتو بخور با شیر فرهاد و کیوون و لیلون 🤣🤣🤣🤣🤣

مهر به ماه نیست، مهر به"دل"❤است
خو منم جلو میشینم همین حسو میکنم جااااااااااااان من حساس بازی رو بزا کنار خوووو....  برو گرت نخ ...

عه خب تو حساس نیستی پس

عه خب تو حساس نیستی پس

نوچچچچچ اوایل چرا بودم ولی کم کم طوری شد با لگد شوخیا میزدمشون یا هزار تا حرف و حدیث دیگه،  زیاد سخت نگیر،  یه لبخند قشنگ بنداز گوشه لبت حرف بزن اظهار نظر کن والا بوخودا

مهر به ماه نیست، مهر به"دل"❤است