2777
2789
عنوان

برادر احمقم😢

3765 بازدید | 159 پست

سلام بچه ها من بزای مشکل داداشم رفتم روانشناس خودم تنهایی که باهاش مشورت کنم روانشناس برمیگرده بهم میگه شما اول باید خودتو درمان کنی که کار به کار کسی نداشته باشی😢😑میگه برادرت سلامت روانشناس سر جاشه شما سلامت روانت جا به جا شده

مشکلم این بود داخل تاپیک قبلیم‌گفتم ولی باز کپی میکنم:

سلام بچه ها میشه کمکم کنید از دست این داداشم خسته شدم خیلی  نگرانش هم هستم داداش من ۱۸ سالشه ولی نمیدونم چرا درکش نمیکنم ببینید داخل این سن نه تو عمرش بیرون رفته با دوستاش نه اینکه اجازه نداشته باشه اتفاقا خانودام اصلا حساس نیستن حتی بهش میگیم بره بیرون ولی اصلا خودش نمیره حتی دوست دخترم نداره🤨باورم نمیشد گوشیش رو‌چک کردم کلا ۱۰ تا مخاطب بیشتر نداشت که من بودم و خانودام با یکی از دوست های آمادگیش با استاد هاش همین .. خانوادم‌ خودشون رو کشتن بره رانندگی یاد بگیره میگه امسال دنبالش نیستم زیاد 😭خانودام گفتن برات یه حساب بانکی باز کنیم کارت بگیریم میگه نمیخواد فعلا لازم ندارم تو خونه اصلا حرفم نمیزنه با کسی کلا همش خونه است از صبح تا شب پا میشه ۱ کلمه هم صداش نمیشنوم جالب اینه تو اتاق اصلا با گوشی هم ور نمیره اینستاگرام هیچی ندارع🤨یا داره کتاب میخونه یا شعر میخونه 

یه دوستی داشت از زمان آمادگی بهش همیشه زنگ میزنه میگه بریم بیرون ولی میگه نه حال نداره بعد من بهش میگم چرا نمیری باهاشون بیرون یکم خوش بگذره بهت بعد برمیگرده بهم میگه

دلا خو کن به تنهایی که از  تنها بلا خیزد

سعادت آن کسی دارد که از تن ها بپرهیزد

☹️

نمیدونم احساس میکنم باید بره روانشناس خیلی نگرانشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون شخصیتش اینجوریه دوست نداره و درونگراست احتمالا مشکلی نداره حتما باید بره دوست ناباب داشته باشه هزارتا کار کنه که روانش سالم باشه بهش سخت نگیرید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

روانشناسو فعلا کار ندارم اما خودت واقعا همچین رفتار درستیم نداریااا

گوشیشو ورمیداری چک میکنی؟

تعداد مخاطبا و اپلیکیشناشو چک میکنی؟

و ب تنهاییشم گیر میدی...

چ کاریه خب؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

تو دلت میخواد داداشت جوری ک تو میخوای باشه و ب اناخابش احترام نیمزاری....

پس روانشناس راست میگه اگه کسی قراره اصلاح شه اون شمایی...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

عزیزم شاید درون‌گرا ست و تنهایی رو بیشتر دوست داره 

یسری چیزا رو شما درست میگید اینکه بره رانندگی یاد بگیره حساب بانکی داشته باشه یا با دوستاش بره بیرون خوبه ولی خب بشرطی که خودشم بخواد و راحت باشه 

شاید با شعر و کتاب خوندن تفریح میکنه 

الان اون تفریحش فقط با شما فرق داره 

زیاد بهش گیر نده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
سبک زندگی این نیست

اص شمارشو بده از لاک تنهایی درش بیارم😂😂😂😂اونوخ تاپیک میزنی چیکا کنم ک‌دس از سر داداشم برداره😂😂

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍