2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچت دست هرکسی نسپار..مهد حداقل ی جای عمومیه ک بچه ها سرگرم میشن ی جای خوب بزار.سخته ب هرکسی اعتماد ک ...

مهد ب هیچ وجه نمیره دوبار بردم شهریه کامل داده ب حدی گریه می‌کنه زنگ میزنم میگن خانم بیا بچتو ببر 

مهد ب هیچ وجه نمیره دوبار بردم شهریه کامل داده ب حدی گریه می‌کنه زنگ میزنم میگن خانم بیا بچتو ببر&nb ...

پس اینطوری چطور میتونی ی غریبه بسپاری.حداقل ی اشنا پیدا کن.حتما پیش غریبه هم نمیمونه.منم پسرم پشت سرم خیلی گریه میکرد پیش پرستار میزاشتم تو خونه چن بار اومد تا اعتماد کردم چن ماهه دارمش.الان بچم پیشش میمونه و دیگه بهونه نمیگیره.میخاستم عوضش کنم ب دلایلی.شوهرم گفت سخته یکی پیدا کنی دوباره بچه ها بهش عادت کردن واسه همین عوضش نکردم

پس اینطوری چطور میتونی ی غریبه بسپاری.حداقل ی اشنا پیدا کن.حتما پیش غریبه هم نمیمونه.منم پسرم پشت سر ...

خودم یه مدت مرخصی میگیرم پیشش میمونم تا عادت کنه ب پرستار

خودم یه مدت مرخصی میگیرم پیشش میمونم تا عادت کنه ب پرستار

اره ی مدت باید خودت باشی تا ب پرستار عادت کنه.حالا من دوتا دارم.پرستارم دخترش میورد با اینا بازی میکرد.همین دختره ک میومد چون تقریبا سنشون نزدیک بود همین باعث شد با هم دوست بشن