2777
2789
عنوان

یتیم شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 78 پست
انشالله سایشون بالاسرتون مستدام باشه من بابام عمرم بود حالا چطور بیام خونشون وقتی نیست دیگه صبحا به ...

این دوستم حسرت داشت بره تو مراسم

حالا فهمیدم شما بارداری شاید برا روحیه و جنین بد باشه

ولی سال پیش هم عموم رحمت خدا رفت همش بچه هاش مینشستن راجب روزای آخرشون حرف میزدن

خودشون آرونتر میشدن انگار

چون چندین بار حرفا و خاطرات آخر رو مرور می کردن

مخصوصا تموم کردنش بغل دختر کوچیکش که سر عموم بغل دخترش بود و برا همیشه رفت ‌...بنظرم حرف بزنی سبک تری

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان باید به فکر بچت باشی این حال تو اون رو نابود می‌کنه . گریه که سم خالصه . واقعا سخته ولی اون نو ...

مگه میشه ناراحت نباشم سنگ صبورم رفیقم همدمم همه کسم بابام بود حاضرم کل عمرم الان بدم یه 30ثانیه دیگه ببینمش

این دوستم حسرت داشت بره تو مراسم حالا فهمیدم شما بارداری شاید برا روحیه و جنین بد باشه ولی سال پیش ...

من خودم کنار پدرم بودم دستش تو دستم بود که رفت و دستامو تنها گذاشت😭😭😭

مگه میشه ناراحت نباشم سنگ صبورم رفیقم همدمم همه کسم بابام بود حاضرم کل عمرم الان بدم یه 30ثانیه دیگه ...

میدونم نمیشه ولی حواس خودت رو پرت کن سخته ولی این بچه قرار تا آخر عمرت کنارت باشه حیف نیست با این ناراحتی بهشاسیب بزنی؟

تنها رفیق تنهاییم مهربونم خدای عزیزم دوستت دارم❤️🌹😍

ببخشید میپرسم مشکلش چی بود که گفتی بعد سه سال ؟؟

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

سرطان ریه داشتن بعد شد تومور مغزی حالش خوب بود یک ماهه یهو تو جا افتاد

خدا فقط برات جبران کنه به دلتون آرامش بده  

سرطان ریه داشتن بعد شد تومور مغزی حالش خوب بود یک ماهه یهو تو جا افتاد

لعنت به سرطان 😔خدا رحمت شون کنه روحشون شاد یادشون گرامی تسلیت میگم عزیزم🖤

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز