2777
2789
عنوان

یتیم شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 78 پست

دورت بگردم بيا بغلم🌹🌹🥺🥺الهي روح پدر عزيزت شاد باشه 

ناراحتي زياد تو باعث ناراحتي اون مرحوم ميشه دختر نازنين به اين فكر كن كه پدرت بعداز ٣ سال رنج الان تو بهشت  اروم و شادِ داره زندگي ميكنه و بعداز ١٢٠ سال دوباره ميرين پيشش و ميبينينش🌹🌹

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دورت بگردم بيا بغلم🌹🌹🥺🥺الهي روح پدر عزيزت شاد باشه  ناراحتي زياد تو باعث ناراحتي اون ...

من عاشق بابام بودم وابسته شدید بودم دیگه چطوری نبینمش هر روز صبح باهاش حرف میزدم الان دیگه به کی زنگ بزنم

خداروشکر تایمی که بابات بود اینقد دوسش داری که الان بی تابی

ما که خیری از پدرمون ندیدیم گریه هامونم تو زنده بودنش میکنیم فکر کنم اگه بمیره زیاد اذیت نشیم بخاطر رفتاراش با خواهر مجرد و مادرم

حالا شما بنظرم بری تو مراسم با خوانوادت همراه بشی تو مراسمات و گریه هاتو اونجا بکنی و تو خودت نریزی زودتر کنار میای

اینو کسی بهم گفت که خودش یتیم شده بود ولی تو مراسم نبردنش گفتن سنش پایینولی میگفت کاش میرفتم و دفن کردن و .. رو میدیم و اینقد پذیرفتنش برام سخت نمیبود

پس تنها نمون برو عذارداریاتو قشنگ بکن کنار مامانت کنار خواهر بردارنت..

روحش شاد تسلیت میگم

انشالله پشت پاش براتون خیر باشه

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

ممنونم بله

خدا مامانتو واست حفظ کنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خداروشکر تایمی که بابات بود اینقد دوسش داری که الان بی تابی ما که خیری از پدرمون ندیدیم گریه هامونم ...

انشالله سایشون بالاسرتون مستدام باشه

من بابام عمرم بود حالا چطور بیام خونشون وقتی نیست دیگه صبحا به کی زنگ بزنم

برم تو جمع همش میخوان از شب اخر بپرسن😭😭

من عاشق بابام بودم وابسته شدید بودم دیگه چطوری نبینمش هر روز صبح باهاش حرف میزدم الان دیگه به کی زنگ ...

باهاش حرف بزن بيشتر از قبل صدات و ميشنوه من به اين ايمان دارم

اموات هميشه از اتفاقاتي كه قراره دراينده برامون بيفته خبر دارن و گاهي ميان و توي خواب بهمون اطلاع ميدن پس اين يعني هنوز هم حضور دارن فقط بُعدِ ماديشون كه همون جسم هستش رو از دست  دادن و ما ديگه توانايي ديدن و شنيدن صداشون و نداريم باور كن حضور داره پيشته شايد همين الان بغلت كرده و ميگه ته تغاريه بابا اروم باش من جام خوبه ناراحتيه تو تنها ناراحتيمه

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز