2777
2789
عنوان

خونه خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 51 پست

مبااارک باشه

در قدم اول فراموش کن همچین چیزی رو

هرجایی که میشه آب کشید رو آب بکش (حمام و دشوری و سرامیک کف و در و پنجره ها)

جوری تمیزی کن که دلت میگیره

بعدم چند تا سفره صلوات و ختم قرآن و روضه خوانی بگیر که متبرک بشه خونه ت به عطر قرآن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ، الکی دل خودتو چرکین نکن، خونه رو خوب تمیز کنید، اولین وسیله ای که میبرید تو خونه قرآن باش ...

فدات عزیزم ممنون حتما با قران میرم 

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
یه انرژی داره خوب ساکنین قبلی  شما دیوارها رو رنگ کنید  درها رو عوض کنید کمد ها کابینت ت ...

پول نداریم فعلا واس تغییر دادن خونه همه چی و دادیم واس خریدش

همسرتون چی میگه

همسرم دوروزه که شنیده عصبی شده با خانومه هم بنگاه  صحبت کرده اونم گفته دروغ میگن مردم من بعد چند سال ازدواج کردم اینجوری حرف درآوردن ولی فقط همسایه های خودش این و نگفتن چندتا محله اونور ترم دارن میگن زن خوبی نیست 

عزیزم اول باید بگم که مبارک باشه 🤍 دوم اینکه لطفاً بابت چیزی که ازش مطمئن نیستی کسیو قضاوت نکن.گنا ...

ممنون عزیزم ❤راستش اصلا قضاوت نمیکنم تا همسرمم میگه میگم نگو ما که ندیدیم شاید مردم از حسودیشون میگن ولی فقط به خونه حس بد پیدا کردم 

چه ربطی داره خانم ؟مگه مفت خریدی ؟یا با فساد داخلش خریدی؟با قرآن وآینه اولین بار برو توش .و اینم بدو ...

ممنونم حرفات خیلی خوب بود 

به حق این شب از خدا میخوام شماهم یه خونه خوب پیدا کنید به خوشی برید توش زندگی کنید❤

اتفاقا دل همسایه هاروشادکردین..روی آیفون و روی درواحدفامیلی همسرتون و بنویسیدبه نظر من که متوجه بشن ...

این که چندتا محله همه متوجه شدن خانم خونه رو فروخته دارن پشتش این حرفارو میگن 

نه گلم چه ربطی داره مبارکت باشه ♥با دلخوش توش زندگی کنی،فقط حتماحتما قفل یا در خونه رو عوض کنید،اولی ...

ممنونم عزیزم 🌷❤ بله همسرم قفلشو امروز خرید که تا چند روز دیگه که تحویل گرفتیم اولین کار قفل درو عوض کنه 

مبااارک باشه در قدم اول فراموش کن همچین چیزی رو هرجایی که میشه آب کشید رو آب بکش (حمام و دشوری و س ...

ممنون عزیزم شستنش که حتما میشورم اصلا نمیتونم نشسته برم داخل اون خونه و سفره صلوات و اینا خیلی ایده خوبی بود حتما انجام میدم ممنون

ممنونم عزیزم 🌷❤ بله همسرم قفلشو امروز خرید که تا چند روز دیگه که تحویل گرفتیم اولین کار قفل درو عوض ...

اره،نشینی همه جام بگی خونه مون همچین موردی داره ها،حرف نندازی دهن مردم.چقد خوشحال میشم کسی خونه میخره، دعا کن منم بزودی خونه بخرم 

مبارک باشه🥰 عزیزم🥰  به دلت بدنیار وقتی تو خونه ای تغییر و تعمیر خیلی سخت میشه

فدات بشم ممنونم گلم دیگه چاره ایی نیست شوهرم میگه تا عید واس تعمیرو تغییر باید صبر کنیم ❤❤