2777
2789
عنوان

خونه خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 51 پست

این چه حرفیه عزیزم مگه با وسایل اون میخواید زندگی کنید وسایل خودتونه به دلتون بد راه ندین حس خوب و مثبت داشته باشین

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاک سازی کن 

کارگر بگیر خونه را تمیز کنن عود و اسپند وکندر روشن کن 

4 طرف خونه نمک بریز 

بزار چنروز تو خونه سوره قران خونده بشه 

بعدا اساس کشی کنید 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بله چند روز دیگه کیلید باید بگیریم ازشون دوماهه خریدیم تازه شنیدیم این داستان و 

همسرتون چی میگه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

عزیزم اول باید بگم که مبارک باشه 🤍

دوم اینکه لطفاً بابت چیزی که ازش مطمئن نیستی کسیو قضاوت نکن.گناه اون پای خودشه ولی همین که شما قضاوتش کنی و اون راضی نباشه برکت بیشتر از خونت میره 

دیوار ا اگه کاغذ دیواری دارن عوض کنین کارگر بده کل خونه رو بشوره وسایلتو چیدی هروز سوره بقره پخش کن داخل خونه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

هیچی نیست گلم❤️ مبارکت باشه😍😍😍😍 دائم توش قرآن بخون و صوت قرآن بزار  ببین چه برک ...

فدات بشم عزیزم ممنون از حرفای قشنگت 🌷🌷

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊

چه ربطی داره خانم ؟مگه مفت خریدی ؟یا با فساد داخلش خریدی؟با قرآن وآینه اولین بار برو توش .و اینم بدون برکت خونه به خاطر صاحب خونه هست نه خونه .حالا عوض اینکه از خونه دار شدنت لذت ببری حالا با این افکار خوشی هات رو به نا خوشی تبدیل نکن درآخر هم برا منم دعا کن یه خونه خوب پیدا کنیم پولمونم به خریدش برسه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
فعلا  در رو بدون اینکه بدونی کیه باز نکن تا ببینیم بعدش چه خاکی روی سرمون کنیم

دقیقا باید یه مدت درو باز نکنم به روی هرکس تا ببینیم چی میشه

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊

نه گلم چه ربطی داره مبارکت باشه ♥با دلخوش توش زندگی کنی،فقط حتماحتما قفل یا در خونه رو عوض کنید،اولین وسیله قران ببر توخونه درو پنجره هاشو باز بزار کامل بشور همه جارو تمیزتمیز، رنگ یا کاغذ دیوارو عوض کن کلا انرژی خونه درست میشه