2777
2789
عنوان

چطوری حالا تهوع رو کم یا درمان کنم

153 بازدید | 14 پست

خانما من ۳ ماهه باردارم تا ۲ ماه اول حالم خوب بود

الان از وقتی پا گذاشتم تو ماه سوم حالت تهوع شروع شده و همش عوق میزنم اما بالا نمیارم و همش گرسنمه   ضعف شدید دیروز دیگه تحمل نداشتم رفتم دکتر برام سرم و قرص و آمپول نوشت دیروز خوب بودم تونستم غذا درست حسابی بخورم اما از الان بازم کم کم حالت تهوع هام داره شروع میشه قرص هم خوردم بی نتیجه بود خسته شدم از این حال و نمیتونم همش برم بیمارستان..راه دیگه ای نیست من بهتر بشم  این حال آخه کی خوب میشه

❤️کاربری دست دو نفره❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو این ماه مثل تو بودم چاره نداره تحمل کن 

شب کنار بالشت نون خشک بذار صبح بیدار شدی اول نون بذاردهنت بخور بعد نیم ساعت پاشو

چوب شور بخور

چیزای خشک بخور 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

اندامین بخور

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
سلام سیرابی عالیه بخورید چون ویتامین ب۱۲ داره ناشتا بیسکوییت بخورید یا نون خشک روستایی هرروز باید ...

اشتها دارم اما نمیتوتم چیزی بخورم فقط دیروز ارامش داشتم اونن به لطف آمپول

❤️کاربری دست دو نفره❤️

سلامٌ عليكم ورحمة الله وبركاته 

//////////////////////////////////////////////////////

بسم الله الرحمان الرحيم.تقوية معدة ونخوردن غذاي سردي مثل لبنيات،گوشت گاو،ماهي،مريشك،نخوردن سبزيجات مثل گوجة وخيار وكاهو و نخوردن روغن هاي بزاري ومواد نگه دارندة وخوردن دواء مركب الثاني،هاضوم براي تقوية معدة

اشتها دارم اما نمیتوتم چیزی بخورم فقط دیروز ارامش داشتم اونن به لطف آمپول

مکمل مولتی ویتامین باعث میشه ویتامین های بدنت کم نشه

وجنین هم بدنش کمبود نداشته باشه

ویتامین ب۱۲ بدنت پایینه که حالت تهوعت خوب نمیشه